hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Noile casti de gaming dezvaluite de Republic of Gamers

Noile casti de gaming dezvaluite de Republic of Gamers

calendar_month 10 Mar 2021, 14:56
In cadrul evenimentului virtual "For Those Who Dare", Republic of Gamers (ROG) a dezvaluit o noua gama de casti de gaming.

Căștile de gaming din gamă: ROG Strix Go BT, ROG Cetra II și ROG Cetra II Core

Căștile de gaming ROG Strix Go BT

Căștile de gaming ROG Strix Go BT oferă experiențe wireless de neegalat pentru jocuri incredibil de captivante. Latența redusă și rezoluția ridicată a tehnologiei audio adaptive Qualcomm aptX asigură un sunet Bluetooth fără erori, de înaltă calitate, iar conectorul de 3,5 mm este gata să se conecteze la platforma de joc preferată.

Tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC) le permite utilizatorilor să atenueze zgomotul ambiental pentru a rămâne concentrați, iar microfonul ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) păstrează claritatea convorbirilor din joc.

Căștile de gaming ROG Cetra II

În ceea ce privește experiențele prin conexiunea cablată, căștile intra-auriculare ROG Cetra II RGB oferă un sunet uimitor prin intermediul unui conector USB-C, pentru compatibilitate cu telefoanele mobile, seria ROG Phone 5, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch.

Utilizatorii își pot activa tehnologia ANC pentru sunet în jocuri ce nu distrage atenția, sau se pot selecta înapoi modul Ambient pentru a auzi zgomotul dimprejur. Difuzoarele ASUS Essence din cauciuc siliconic lichid (LSR) furnizează un sunet impecabil cu un bas puternic, în timp ce microfoanele încorporate, cu suprimare a zgomotului, asigură o comunicare vocală clară.

Aripioarele ultrasoft LSR și pernuțele pentru urechi incluse oferă un plus de confort, iar iluminarea RGB a căștilor poate fi sincronizată cu iluminarea ROG Phone 5, prin intermediul software-ului Aura Sync.

Căștile de gaming ROG Cetra II Core

LSR este, de asemenea, utilizat pentru a maximiza experiențele utilizatorilor cu căștile de gaming ROG Cetra II Core - Difuzoarele ASUS Essence oferă o calitate audio optimă, iar aripioarele și pernuțele pentru urechi din LSR oferă un confort sporit. În plus, acest model extinde suportul multiplatformă cu un conector de 3,5 mm pentru compatibilitate cu PlayStation 5, Seria Xbox X / S, seria ROG Phone 5, telefoanele mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch. Conectorul este, de asemenea, perfect înclinat la 90° pentru a oferi un plus de confort în timpul jocurilor în mod peisaj.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: