hit.ro  »  Gadgeturi  »  Jocuri - Console  »  Microsoft alege un portal comun pentru Games for Windows si Xbox.com

Microsoft alege un portal comun pentru Games for Windows si Xbox.com

calendar_month 08 Iul 2011, 15:41
Nu cu mult timp in urma, Games for Windows a adoptat o noua grafica, motiv pentru care decizia Microsoft de a uni in curand acest portal cu Xbox.com reprezinta pentru multi o surpriza.
Initiativa se bazeaza insa pe o analiza amanuntita a posibilelor avantaje pe care le prezinta oportunitatea de a accesa ambele cataloguri de jocuri intr-o solutie unica, largind astfel paleta de optiuni si mentinand neschimbate datele de login ale celor doua comunitati, informeaza Web News.
Specialistii de la Microsoft apreciaza ca aceasta schimbare prezinta aspecte pozitive pentru toti utilizatorii, mai cu seama in contextul unui numar mai mare de titluri cross-platform in perioada imediat urmatoare.
Reactia din partea celor doua comunitati nu este total favorabila fuziunii celor doua portaluri, polemicile avand la baza confuzia creata astfel intre jocurile pentru PC si cele destinate consolelor Xbox 360.
Fuziunea va fi insa inerenta incepand cu data de 11 iulie si corespunde informatiilor oferite in trecut publicitatii de catre Microsoft, cu privire la intentia de consolidare a ofertei sale de divertisment in jurul marcii Xbox.
„Segmentul Games for Windows va efectua transferul complet catre Xbox.com, oferind tuturor utilizatorilor oportunitatea de regasi tot cee ce-si doresc intr-o unica matrice, comoda, concentrata si cu un mare numar de jocuri”, a declarat compania.