hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Media Galaxy lanseaza Mortal Kombat X pentru PC, Xbox si PlayStation (preturi si disponibilitate)

Media Galaxy lanseaza Mortal Kombat X pentru PC, Xbox si PlayStation (preturi si disponibilitate)

calendar_month 09 Apr 2015, 11:00
Media Galaxy anunta lansarea mult asteptatului joc Mortal Kombat X in versiuni pentru PC, PlayStation si Xbox.
Jocul va fi disponibil spre vanzare din data de 14 aprilie 2015 in reteaua de retail Media Galaxy, inclusiv pe site-ul companiei.

Mortal Kombat X este cel mai nou titlu al popularei serii de fighting games, dezvoltat de NetherRealm Studios si publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment.
Ca noutati fata de versiunile anterioare ale seriei, in Mortal Kombat X luptatorii au posibilitatea de a interactiona cu mediul din joc, folosind diverse obiecte pe post de arma. De asemenea, fiecare luptator are acum trei variatiuni, fiecare oferind un set diferit de miscari speciale ce pot fi utilizate in timpul luptelor. Dintre modurile de joc nu lipsesc clasicele Story, Versus, King of The Hill sau Test Your Luck, dar nici noile Living Towers sau Faction Wars, potrivit unui comunicat de presa remis de Media Galaxy.

Nu in ultimul rand, Media Galaxy invita toti iubitorii si pasionatii de jocuri in data de 14 aprilie 2015, orele 18.00, in magazinul Media Galaxy Orhideea pentru un veneiment dedicat lansarii comerciale a Mortal Kombat X. Participantii vor avea parte de multe surprize: un turneu Mortal Kombat X (dotat cu diverse premii), posibilitatea de a-l înfrunta pe Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat al Romaniei, precum si un concurs de cosplay.
Mortal Kombat X pentru PC, PS4 si Xbox poate fi precomandat deja online, pret pornind de la 159 lei pentru versiunea PC, 189 lei pentru Xbox 360, 239 lei pentru Xbox One, 239 lei pentru PS4 si 189 lei pentru PS3. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?