hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Logitech lanseaza G402 Hyperion Fury, mouse cu accelerometru si un giroscop. Pentru gamerii de FPS-uri

Logitech lanseaza G402 Hyperion Fury, mouse cu accelerometru si un giroscop. Pentru gamerii de FPS-uri

calendar_month 30 Iul 2014, 13:30
Logitech a prezentat astazi Logitech G402 Hyperion Fury, despre care compania afirma ca este cel mai rapid din lume.
Noul mouse, care include tehnologia Fusion Engine, este dedicat gamerilor pasionati de jocuri de tip FPS si care au nevoie de un raspuns instantaneu al accesoriului pentru reactii rapide in timpul gameplay-ului.

Tehnologia Fusion Engine, integrata in mouse-ul Hyperion Fury, rezolva o problema pe care multi gameri de FPS o au: mouse-ul lor nu poate detecta miscarile foarte rapide. Imbinand tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop, Fusion Engine ofera o viteza de tracking foarte mare, amplificand senzorul optic.

Fusion Engine integreaza un procesor ARM de 32 biti.
De asemenea, tehnologia Logitech Delta Zero, regasita si ea in noul mouse al Logitech, ofera acces la patru setari DPI, iar folosind Logitech Gaming Software, se poate adauga o a cincea setare DPI.

Mouse-ul Hyperion Fury dispune de opt butoane programabile ce pot fi configurate pentru orice activitate – fie macro-uri complexe, fie actiuni singulare (folosind Logitech Gaming Software), se arata intr-un comunicat al companiei. Configuratia personalizata poate fi salvata in memoria interna.

Pret si disponibilitate
Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna august 2014, la un pret recomandat de 59,99 euro. 

Sondaj

Ce placa video aveti?