hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Lil Nas X, icon al muzicii si modei, este noul presedinte League of legends

Lil Nas X, icon al muzicii si modei, este noul presedinte League of legends

calendar_month 19 Sep 2022, 17:05
IMNUL CAMPIONATULUI MONDIAL DE LoL "STAR WALKIN'" VA DEBUTA PE 23 SEPTEMBRIE

Lil Nas X este noul presedinte al League of Legends (“Liga”), unul dintre cele mai jucate titluri competitive din lume, dezvoltat de Riot Games. Începand cu League World Championship 2022 ("Worlds"), rapperul, cantaretul si compozitorul va crea momente muzicale explozive, un skin de campion al Ligii si va sustine un spectacol live la evenimentul Worlds pentru cei peste 180 de milioane de jucatori si fani ai universului League.
"Am simtit ca a venit timpul sa încerc ceva nou. Mi-am lasat amprenta asupra culturii pop în atat de multe feluri, iar acum este timpul sa fac parte din lumea gaming-ului. Voi fi cel mai mare presedinte al League of Legends din toate timpurile. De asemenea, voi crea cel mai bun imn al turneului Worlds si voi pune în scena cel mai mare, cool si sexy turneu Worlds din istorie!", a declarat Lil Nas X. "STAR WALKIN' este singurul cantec pe care oamenii au voie sa îl asculte de acum încolo. Swag fr!".
Primul lucru pe care Lil Nas X îl va face în calitate de presedinte va fi sa dea startul evenimentului Worlds cu mult asteptatul imn anual al competitiei, interpretat chiar de el. "STAR WALKIN" va debuta pe 23 septembrie, chiar înainte de începerea Worlds, pe 29 septembrie, în Mexico City. În continuare, Lil Nas X si Riot Games vor lansa un skin unic ("Prestige skin") pentru un nou campion al Ligii, "K'Sante the Pride of Nazumah". Apoi, Lil Nas X va oferi un spectacol live de neuitat la ceremonia de deschidere a turneului Worlds prezentat de Mastercard, care va preceda finala mondiala de la Chase Center din San Francisco, sambata, 5 noiembrie.
"Lil Nas X este cel mai electrizant nume din muzica, iar atunci cand ne-a vizitat la sediul nostru si ne-a spus ca vrea sa fie presedintele Ligii si sa ni se alature evenimentelor Worlds, bineînteles ca am spus "da", a declarat Naz Aletaha, Global Head of League Esports pentru Riot Games. "Cu totii am fost impresionati de viziunea, pasiunea si stilul sau, si abia asteptam sa vedem ce va aduce pe scena Worlds din San Francisco în noiembrie."
Proiectat în colaborare cu artistul, skin-ul "Prestige Empyrean K'Sante" va fi lansat pe 3 noiembrie în întreaga lume si va putea fi deblocat pana pe 14 noiembrie. Skin-ul din joc nu va fi disponibil pentru achizitionare directa, dar va putea fi castigat jucand League of Legends sau Teamfight Tactics în timpul evenimentului in-game Worlds 2022. Jucatorii vor trebui sa castige moneda în joc (2.000 de jetoane Worlds 2022) pentru a debloca permanent skin-ul. Dupa primul parteneriat in-game al Riot Games cu Louis Vuitton, skin-ul Prestige al lui Lil Nas X este prima colaborare in-game a Ligii cu un artist, oferind jucatorilor posibilitatea de a sarbatori acest parteneriat cu un skin unic.
Worlds este cea mai prestigioasa competitie de LoL Esports, în cadrul careia cele mai bune echipe din 11 regiuni diferite concureaza pentru titlul de campion mondial. La eveniment participa 24 de echipe, însa numai una este încoronata cea mai buna din lume. An de an, Worlds continua sa doboare recordurile anterioare, meciul din finala din 2021 înregistrand o audienta medie pe minut (AMA) de peste 30 de milioane de telespectatori, respectiv peste 73 de milioane telespectatori concomitent. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?