hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Jaxi castiga, pentru a doua oara consecutiv, distinctia de creatorul de continut al anului la Gaming Video Awards

Jaxi castiga, pentru a doua oara consecutiv, distinctia de creatorul de continut al anului la Gaming Video Awards

calendar_month 08 Oct 2021, 11:56
Samsung obtine premiul de Comunicatorul anului in gaming

Gaming Video Awards connected by Vodafone si-a desemnat castigatorii, intr-un event transmis live de Digital Crusade. si la editia din 2021, marele invingator este JaxiTV care a obtinut titlul de Creatorul de continut al anului in urma castigarii categoriilor Cel mai bun stream, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Counter-Strike: Global Offensive, Cel mai bun continut de Tactical Shooters, Cel mai bun continut de gaming tech si titlul de Role Model of the Year. Categoria Creatorul de continut al anului, prezentata de George. Primul banking inteligent, este acordata creatorului care castiga cele mai multe premii in cadrul competitiei. Jaxi a renuntat in urma cu trei ani la cariera sa de jucator semi-profesionist de CS:GO pentru a se dedica in intregime streaming-ului.
Noutatea pe care a adus-o editia din acest an a fost introducerea unor noi categorii de concurs dedicate brandurilor si agentiilor de publicitate, PR sau digital care au creat campanii cu continut de gaming. Samsung a obtinut premiul de Comunicatorul anului in gaming in urma castigarii celor trei distinctii de Excelence Awards obtinute la cele trei categorii: campaniile Game Translator si GRL Power, realizate impreuna cu Cheil Centrade si #PlayOnWithSamsung @ Bucharest Gaming Week, realizata impreuna cu Leo Burnett Bucharest.
Castigatorii categoriilor dedicate brandurilor sunt:
• Categoria Cea mai buna campanie cu continut de gaming - Lansare The Last of Us Part II in Romania, o campanie PlayStation si SmartPoint PR
• Categoria Cea mai buna campanie de comunicare cu creatori de continut - Logitech #speedchallenge, o campanie Logitech si WorkHorse
• Categoria Cea mai buna campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming - KFC - Killer Discounts, o campanie KFC si MRM Romania
“Am creat aceste categorii pentru a premia inca putinele branduri, companii si agentii care comunica cu publicul de gaming intr-un mod relevant si ne dorim foarte mult ca la editia viitoare sa fie mai multe campanii dedicate acestui public. Toate campaniile inscrise la editia din acest an au fost foarte bune.”, spuse Tudor Daescu, presedinte al Gaming Video Awards.
Distinctia Role Model of the Year, oferita de Vodafone, a mers catre Jaxi, un reper pentru generatiile noi de gameri si creatori de continut.
Castigatorii Gaming Video Awards 2021 sunt:
• Creatorul de continut al anului: JaxiTV
• Cel mai bun stream: JaxiTV
• Cel ma bun video de gaming: JaxiTV
• Role Model of the Year: JaxiTV
• Cel mai bun continut axat pe jocurile populare:
Brawl Stars – Madalin, iSilent
Minecraft – Gannicus96
Fortnite – Maxsialtele
CS:GO – JaxiTV
• Cel mai bun video al unei creatoarea de continut: AlexaTV
• Newcomer of the Year: Cristina Simion
• Cel mai bun continut de gaming tech: JaxiTV
• Cel mai bun continut de Battle Royale: Tedereu
• Cel mai bun continut de MOBA: Ketaminol
• Cel mai bun continut de Sports Games: Ovvy
• Cel mai bun continut de Tactical Shooters: JaxiTV
• Cel mai bun continut de Let’s Play: Bobospider
• Cel mai bun continut kids friendly: Ovvy
• Cel mai bun stream de mobile gaming: Tedereu
• Categoria cel mai bun video de gaming de TikTok: Theo Zeciu

Incepand cu aceasta editie, Gaming Video Awards a acordat si Excelence Awards la toate categoriile, oferind recunoastere si streamerilor care s-au clasat imediat dupa castigator.
Gaming Video Awards ofera recunoastere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordanta si pricepere in jocurile video, dar si un discurs corect, live-uri si video-uri de calitate si, nu in ultimul rand, o atitudine pozitiva. Acesti creatori pot deveni repere pentru generatii de tineri, creand in platformele lor spatii sigure de entertainment si dialog despre pasiunea lor comuna: gaming-ul.
Gaming Video Awards este organizat de Daescu Bortun Olteanu. Evenimentul se alatura celorlalte produse ce poarta si semnatura diviziei de gaming a Daescu Bortun Olteanu: Bucharest Gaming Week, Gaming Marathon si Esports Summit Bucharest.
Gaming Video Awards connected by Vodafone, upgraded by George. Primul banking inteligent, si sustinut de Samsung, Logitech G, AGON by AOC, Philips OneBlade, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware, BMW Romania, Digital Crusade si Nexus Gaming.
--------------------------------------------------------------------
Gaming Video Awards connected by Vodafone: www.gamingvideoawards.ro 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?