hit.ro  »  Gadgeturi  »  Jocuri - Console  »  GTA 5 pentru PC a aparut deja pe Amazon. Vedeti pretul

GTA 5 pentru PC a aparut deja pe Amazon. Vedeti pretul

calendar_month 23 Ian 2014, 12:15
Site-urile europene Amazon au creat deja pagini pentru varianta de PC a Grand Theft Auto V. In Franta si Germania, GTA 5 pentru PC este listat deja la pretul de 60 de euro, dar fara o data de lansare.
Rockstar Games nu a confirmat inca oficial versiunea de PC a jocului lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3, dar existenta jocului a devenit o realitate pentru gameri odata cu lista de buguri care demonstreaza faptul ca portarea pe PC se afla in lucru.

Magazinul online Amazon.fr a eliminat pagina jocului la scurta vreme dupa aparitia ei, dar pagina speciala GTA 5 de pe Amazon.de este in continuare disponibila. Merita notat faptul ca jocul a fost adaugat oficial in lista de produse, de catre administratorii site-ului, nu de catre utilizatori.
Totusi, aparitia pe Amazon ar putea confirma doar entuziasmul gamerilor pentru tranzitia jocului de la console. Exista insa si alte semne cu privire la GTA V pe PC, inclusiv declaratiile oficialilor Nvidia din toamna anului trecut, cu privire la iminenta lansarii titlului.
Sursa: Ubergizmo