hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  E3 2015 - Microsoft: jocuri XBOX 360 pe XBOX ONE, Elite Controller si Minecraft pe Hololens

E3 2015 - Microsoft: jocuri XBOX 360 pe XBOX ONE, Elite Controller si Minecraft pe Hololens

calendar_month 16 Iun 2015, 09:30
Microsoft a anuntat, in cadrul prezentarii de la E3 2015, ca jocurile de Xbox 360, vor putea fi jucate pe XBOX ONE in mod nativ, prin intermediul Xbox ONE Backward compatibility.

Vestea este excelenta pentru fanii consolei Microsoft care detin jocuri pentru XBOX 360 si care nu puteau sa le ruleze pe noua consola a Microsoft, XBOX ONE, sau pentru cei care aveau de gand sa faca upgrade la cel mai nou model XBOX, dar investisera deja prea mult in jocurile compatibile 360.
Jocurile achizitionate pentru Xbox 360 vor aparea automat in libraria Xbox ONE, cu toate functiile noi dedicate Xbox ONE.
Backward Compatibility va fi disponibila global incepand cu luna decembrie. Mai trebuie spus ca aproximativ o suta de jocuri vor primi functia incepand din aceasta iarna, iar alte titluri vor beneficia ulterior de acelasi tratament.
Microsoft a anuntat si lansarea Elite Controller, construit cu butoane si componente interschimbabile, o noutate binevenita ce va permite customizarea accesoriului in functie de preferintele gamerului.

Noul Controller Elite este compatibil cu XBOX ONE si cu Windows 10 si va deveni disponibil comercial din aceasta toamna.
Microsoft a facut pe scena E3 si o demonstratie inedita. A prezentat Minecraft pentru Hololens, ceea ce inseamna extinderea functionalitatii revolutionarului headset si pe segmentul de gaming.

Mai multe detalii despre Holographic Hololens puteti gasi AICI. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?