hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Cerintele minime pentru PC ale Assassin's Creed Unity sunt "monstruoase"

Cerintele minime pentru PC ale Assassin's Creed Unity sunt "monstruoase"

calendar_month 27 Oct 2014, 11:00
Ubisoft a anuntat recent cerinttele minime de sistem necesare PC-urilor pentru rularea noului joc, iar vestile nu sunt bune pentru cei nepregatiti sa-si faca upgrade-uri serioase computerelor.
Potrivit ExtremeTech, noul Assassin's Creed va avea nevoie pe parte grafica de un modul Nvidia GTX 680 sau AMD Radeon HD 7970. De asemenea, jocul va necesita 6GB de RAMiar pe parte de procesor se vobeste despre minim Core i5-2500K sau Phenom II X4 940.

Care sunt insa recomandarile de hardware pentru rularea fluenta a urmatorului titlu Ubisoft? Procesor Core i7-3770, 8GB de RAM, si GTX 780 sau Radeon R9 290X pe parte grafica.
Lucrurile sunt ciudate in conditiile in care versiunea de console (Xbox One si PlayStation4) ruleaza ok, desi la 900p @ 30 fps, insa cerintele pentru PC-uri sunt duble. Explicatia ar fi ca grafica variantei PC va fi, intr-adevar, ceva de speriat!

Mai trebuie stiut faptul ca veti avea nevoie de ceva spatiu pe HDD pentru instalarea Assassin’s Creed Unity, respectiv 50GB, iar jocul va putea fi instalat pe Windows 7 SP1 sau o versiune mai noua a sistemului de operare Microsoft.
Sursa: ExtremeTech 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?