hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  BioShock ajunge pe iPhone si iPad in aceasta vara. Compromisuri pe parte grafica

BioShock ajunge pe iPhone si iPad in aceasta vara. Compromisuri pe parte grafica

calendar_month 05 Aug 2014, 12:00
Studioul 2K Games a decis sa aduca pe platforma iOS celebrul sau titlu BioShock, iar in acest moment proiectul se afla in lucru cu sanse reale de a ajunge pe dispozitivele iPhone si iPad in aceasta luna, scrie Engadget.

Portarea primului titlu din seria BioShock pe platforma iOS se afla in lucru la filiala din China a 2K Games.
Experienta vizuala a versiunii portate nu va fi una care sa se ridice la nivelul grafic oferit de console si PC-uri, dar dezvoltatorul promite ca grafica va fi una destul de buna. In principal, motivul pentru scaderea calitatii grafice a jocului portat nu va fi legat de puterea hardware a iDevice-urilor Apple (cele de generatie recenta), ci de limitarile ce tin de spatiul pe care il poate ocupa un pachet software in AppStore-ul Apple.
In ceea ce priveste ergonomia controlului, se pare ca BioShock va putea fi jucat destul de usor cu ajutorul butoanelor virtuale plasate pe ecran, ca in cazul DeadSpace sau GTA.

Oricum, este clar ca jocul va fi unul premium si va avea un pret pe masura. Cei de la Engadget estimeaza ca BioShock pentru iPhone si iPad va costa undeva intre 10 si 30 de dolari.
BioShock pentru iOS va rula doar pe iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5C, iPhone 5S si iPhone 5. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?