hit.ro  »  Gadgeturi  »  Jocuri - Console  »  Assassin¬s Creed IV: Black Flag va fi lansat sambata si in Romania. Fanii jocului pot participa la eveniment

Assassin¬s Creed IV: Black Flag va fi lansat sambata si in Romania. Fanii jocului pot participa la eveniment

calendar_month 31 Oct 2013, 11:23
Assassin’s Creed IV: Black Flag, noul titlu din celebra serie care a fost dezvoltat si cu ajutorul programatorilor romani, va fi lansat oficial si in tara noatra, sambata, 2 noiembrie, in cadrul unui eveniment special.
Participantii la eveniment vor avea sansa de intra in pielea lui Edward Kenway pe console PlayStation 3, iar cei mai entuziasti cunoscatori ai universului AC vor fi rasplatiti cu premii: tricouri, ceasuri de buzunar, jurnale, postere, hanorace, brelocuri si altele. Fanii vor avea ocazia sa ii cunoasca personal pe dezvoltatorii jocului de la studiul Ubisoft din Bucuresti.
Evenimentul se va incheia cu o tombola, care ofera tuturor participantilor sansa de a pleca acasa cu o editie de colectie Assassin's Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition, dar si cu editii standard ale jocului.

"Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care si cel din Bucuresti, Assassin’s Creed IV: Black Flag plaseaza jucatorul in anul 1715, pe vremea cand piratii faceau legea si amenintau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se impletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un gameplay exploziv, diferit de episoadele anterioare. Povestea si lumea de joc se departeaza si ele de mostenirea Assassin’s Creed, conflictul dintre asasini si templieri cedand lumina reflectoarelor protagonistului Edward Kenway si echipajului sau de pirati."
Lansarea va avea loc sambata, 2 noiembrie, incepand cu ora 11:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucuresti.