hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Vedeti cat costa in Romania televizorul controlat prin gesturi

Vedeti cat costa in Romania televizorul controlat prin gesturi

calendar_month 26 Apr 2012, 15:46
Samsung Electronics Romania aduce pe piata autohtona noua serie de televizoare Smart TV, care pot fi controlate prin intermediul gesturilor sau al vocii.
Samsung promite schimbarea modului de interactiune dintre utilizator si aparat. Smart Interaction este o platforma bazata pe comenzile Motion Control, Voice Control si Face Recognition, menita sa compleze functiile telecomenzii. Aceasta functie schimba modul in care cei de acasa controleaza experientele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate si de interactivitate.

"Astfel, printr-o simpla comanda vocala sau printr-un simplu gest, utilizatorii vor putea porni si opri televizorul, activa aplicatii sau naviga pe Internet. De asemenea, cu un gest al mainii pot fi cautate si selectate link-uri sau diverse tipuri de continut prin intermediul broswerului web", potrivit unui comunicat de presa al Samsung.

Noua serie Smart TV a sud-coreenilor dispune si de functia Smart Content prin care utilizatorii vor putea impartasi fotografii si momentele speciale cu familia direct pe televizor, intr-un cloud pentru dispozitive inteligente, sau accesa continut educational pentru copii. De asemenea, Samsung Apps si Samsung Media Hub ofera acces la cea mai mare oferta de filme, show-uri TV si clipuri video.

Pretul mediu pentru plasma E8000 variaza de la 7.699 (51 de inchi) la 13.999 ron (64 de inchi). In cazul modelelor LED ES8000, pretul recomandat variaza de la 7.499 ron (40 de inchi) la 12.999 ron (55 inchi), iar pentru LED ES7000 preturile variaza de la 6.999 ron (40 de inchi) la 11.999 (55 de inchi). 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?