TP Vision castiga patru premii EISA pentru televizoarele OLED si castile Fidelio
1/16979
calendar_month 18 Aug 2021, 11:57
• 65” OLED+936 câștigă premiul EISA Home Theatre TV al anului 2021-2022
• 55” OLED806 câștigă premiul EISA Best Buy OLED TV al anului 2021-2022
• Philips Fidelio B97 câștigă premiul EISA Home Theatre Soundbar al anului 2021-2022
• Philips Fidelio L3 câștigă premiul EISA Wireless headphones al anului 2021-2022

Seria de televizoare Philips s-a bucurat de un real succes de-a lungul anilor câștigând numeroase premii EISA. În 2021, Philips a mai obținut două premii pentru televizoarele OLED ale companiei și două premii pentru căști și soundbar-urile Philips Fidelio.

Este un lucru deja cunoscut faptul că televizoarele OLED Philips au stabilit continuu noi standarde pentru calitatea imaginii și a sunetului pe piața televizoarelor premium, obțînând în mod constant recenzii de top și premii în toată mass-media europeană. EISA este una dintre cele mai prestigioase organizații de jurnaliști de tech ce premiază anual cele mai inovatoare produse, iar pentru Philips este o mândrie că, pe lângă premiile pentru noua gamă de televizoare OLED, EISA a recunoscut și calitatea remarcabilă a gamei Philips Fidelio - la doar doi ani de la reintroducerea mărcii.

De aproape 40 de ani, Expert Imaging and Sound Association (EISA) - o comunitate de 60 de publicații de tech, din 29 de țări - reprezintă cel mai mare gală independentă de premii din întreaga lume a electronicelor de larg consum. În fiecare an, juriul de experți ESIA premiază cele mai bune produse, cele mai performante și inovatoare tehnologii și stilul unic de design din fiecare clasă, cu un premiu oficial EISA.

Televizorul Philips OLED+, 65OLED936 câștigă premiul EISA Home Theater TV al anului 2021-2022, jurații au apreciat imaginea exemplară, sunetul excelent și folosirea celui mai avansat procesor de imagine Philips. Panoul OLED al televizorului și procesorul de imagine Philips P5 dual cu inteligenta artificială oferă utilizatorului imagini de primă clasă cu posibilitatea de calibrare profesională. Sistemul de difuzoare integrate a fost conceput încă o dată de specialiștii audio Bowers & Wilkins oferind o experiență Dolby Atmos excelentă, motiv pentru care televizorul, 65OLED936 de la Philips este un pachet home theater complet.

Televizorul Philips 55OLED806 câștigă premiul EISA Best Buy OLED TV pentru anul 2021-2022 datorită specificațiilor excelente la un preț competitiv. Televizorul 55OLED806 de la Philips beneficiază de un panel 4K HDR super și introduce numeroase tehnologii rezervate anterior pentru modelele high-end ale companiei, inclusiv iluminare inteligentă Ambilight pe patru laturi și tehnologie anti-burn-in. Acest televizor este capabil să redea HDR10+ și Dolby Vision, iar sistemul de operare Android 10 îi permite accesul la o librărie uriașă de aplicații. Acest model este conceput pentru gameri, pasionații de streaming și iubitori de filme (aceștia din urmă beneficiază de selecția automată a modului Filmmaker sau Home Cinema Mode), acest model de gamă medie oferă o calitate a imaginii excelență.

Soundbar-ul Philips Fidelio B97 a fost apreciat de juriul EISA datorită sunetului său imersiv și captivant, câștigând premiul EISA Home Theatre Soundbar al anului 2021-2022. O inovație Philips sunt difuzoarele surround care se pot atașa la soundbar-ul principal (reîncărcând bateriile interne), iar conexiunile acoperă atât opțiunile cu fir, cât și cele wireless, inclusiv HDMI eARC, Chromecast și DTS Play-Fi.Căștile Philips Fidelio L3s câștigă aprecierea juraților și premiul EISA Wireless headphones al anului. Sistemul activ de anulare a zgomotului de fundal (Active Noise Cancellation) este bazat pe un design hibrid cu microfoane duale. Frecvența extinsă de răspuns a difuzoarelor de 40 mm a căștilor este surprinzătoare, cu bas puternic, dar perfect controlat, distorsiuni extrem de reduse și un echilibru tonal care nu se modifică odată cu activarea funcției ANC. Confortul sporit și autonomia căștilor Fidelio L3 oferă utilizatorilor cea mai bună experiența de utilizare pe parcursul întregii zile.

Televizorul Philips OLED806 de 55” este acum la vânzare în toată Europa, iar modelul OLED+ 936 de 65” va fi lansat oficial pe 31 august. Soundbar-ul Fidelio B97 și căștile Fidelio L3 sunt disponibile chiar acum.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?