Sony Semiconductor Solutions va lansa un senzor de imagine SWIR pentru aplicatii industriale
3/35616
calendar_month 29 Nov 2023, 17:50


Sony Semiconductor Solutions Corporation (SSS) a anuntat ca va lansa un senzor de imagine in infrarosu cu lungime de unda scurta (SWIR) IMX992 pentru echipamente industriale, devenind lider in industrie cu 5,32 megapixeli efectivi.

Noul senzor foloseste conexiunea proprie Cu-Cu a SSS pentru a obtine cea mai mica dimensiune a pixelilor din industrie de 3,45 μm dintre senzorii de imagine SWIR.

De asemenea, dispune de o structura optimizata a pixelilor pentru captarea eficienta a luminii, permitand imagini de inalta definitie pe un spectru larg, de la regiunile infrarosii cu lungime de unda scurta vizibile pana la invizibile (lungime de unda: 0,4 pana la 1,7 μm).

In plus, noile moduri de fotografiere ofera imagini de inalta calitate cu zgomot semnificativ redus in medii intunecate in comparatie cu produsele conventionale.

In plus fata de acest produs, SSS va lansa si IMX993 cu o dimensiune a pixelilor de 3,45 μm si un numar efectiv de pixeli de 3,21 megapixeli pentru a extinde si mai mult gama de senzori de imagine SWIR.

Acesti noi senzori de imagine SWIR, cu numar mare de pixeli si sensibilitate ridicata, vor contribui la evolutia diferitelor echipamente industriale.

Mai multe informatii despre senzorul de imagine puteti citi in sony.eu
sursa foto: sony.eu