hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Sony CyberShot DSC-KW1: camera foto sub forma de sticla de parfum

Sony CyberShot DSC-KW1: camera foto sub forma de sticla de parfum

calendar_month 25 Aug 2014, 14:00
Sony CyberShot DSC-KW1 nu este cea mai performanta camera foto compacta propusa de Sony dar se remarca prin design-ul absolut inedit, dedicat segmentului feminin.

Camera poate fi confundata foarte usor cu un flacon de parfum iar ca specificatii poate atrage utilizatoarele care pun accent pe fotografii de tip selfie.
Senzorul de 19,2MP este amplasat in partea superioara a aparatului si poate fi rotit la 180 de grade pentru pozitionarea pe aceeasi parte cu display-ul de 3,3 inch de tip OLED si care ofera suport tactil.

Este clar ca produsul este unul de nisa, iar acest lucru este lesne de observat nu doar prin prisma design-ului propus de companie, ci si prin pretul de aproximativ o mie de dolari ce plaseaza gadgetul in zona de "moft".
Sa nu uitam sa spunem si ca micul obiectiv, care serveste atat fotografierii normale cat si selfie-urilor, este incadrat de un bezel "batut" in pietre Swarovski.

Sony CyberShot DSC-KW1 va fi disponibil initial in China de la jumatatea lunii septembrie in finisaj alb, roz, rosu si verde, dar clientii pot plasa deja precomenzi la un pret promotional, de 845 dolari, pe site-ul Sony China.
Sursa: Gizmag 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?