hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Sony Cyber-shot RX100 II, prima compacta cu senzor Exmor R CMOS de 1 inci, Wi-Fi si NFC

Sony Cyber-shot RX100 II, prima compacta cu senzor Exmor R CMOS de 1 inci, Wi-Fi si NFC

calendar_month 19 Iul 2013, 11:00
Sony a anuntat lansarea Cyber-shot RX100 II, prima camera foto compacta dotata cu senzor Exmor R CMOS de 1 inch si care ofera si conexiuni Wi-Fi si NFC.
Noua camera Sony Cyber-shot RX100 II este recomandata fotografilor care doresc performante si libertate de control similare DSLR-urilor, intr-un design compact, prin urmare extrem de portabil.

Sensibilitatea ridicata a senzorului Exmor R CMOS de 1 inch ofera capturi cu zgomot de imagine redus in conditii de luminozitate scazuta, iar obiectivul f1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T asigura o plaja de utilizare extinsa, inclusiv inregistrarea de videoclipuri FullHD.
Cumparati de la eMag camere foto Sony din gama de aparate compacte la preturi speciale
Sony Cyber-shot RX100 II este primul model al companiei care este dotat cu tehnologia Near Field Communication care permite transferul de continut (imagini si clipuri) prin simpla atingere a camerei de device-uri compatibile.

O functie foarte importanta cu care vine RX100 II este si One-touch Remote, care permite folosirea smartphone-urilor pe post de declansator (functie foarte utila pentru portrete, fotografii macro si nu numai).
Camera dispune de un afisaj de 7,5 cm care este rabatabil.
Specificatii

Sursa: Sony 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?