Sony aduce o actualizare gratuita la proiectoare
3/35693
calendar_month 07 Dec 2023, 14:35


Acest upgrade va fi disponibil pentru gama Sony existenta de proiectoare cu lentile interschimbabile de gama medie, VPL-FHZ85 si VPL-FHZ80 si seria de proiectoare ultracompacte, cu lentile fixe, VPL-PHZ61 si VPL-PHZ51 . 

Aceasta actualizare a firmware-ului extinde principalele diferentieri de proiectie de la Sony, inclusiv "Reality Creation", care imbunatateste claritatea generala, rezolutia si calitatea imaginilor, graficelor sau textului si "Ambiance" care masoara luminozitatea camerei folosind un senzor de lumina ambientala si calibreaza in mod optim setarile vizuale suplimentare. Impreuna, aceste tehnologii, combinate cu raportul de aspect 21:9, creeaza experiente vizuale si mai realiste si mai captivante, care deblocheaza noi niveluri de colaborare.

Actualizarea firmware-ului care ofera suport pentru raportul de aspect 21:9 este disponibila acum pentru proiectoarele cu lentile interschimbabile de gama medie VPL-FHZ85 si VPL-FHZ80 si este planificata sa fie disponibila pentru proiectoarele cu lentile fixe VPL-PHZ61 si VPL-PHZ51 ultracompact la sfarsitul lunii decembrie 2023. ​ 

sursa: sony.eu