Sony a prezentat in Romania noua gama TV Bravia cu sistem de operare Sony Android TV
6/6968
calendar_month 15 Iul 2015, 10:15
Sony a anuntat disponibilitatea pe piata din Romania a noilor televizoare 4K si Full HD din gama Bravia 2015, care cuprinde 29 de modele, dintre care 21 ofera noul sistem de operare Sony Android TV.
Noua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV, cu diagonale de la 43 la 85 inch si 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse intre 32 si 65 inch.

"Acum aducem si cea mai flexibila interfata smart in acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de continut in continua expansiune. Ne asteptam ca noile televizoare sa atraga chiar si utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cat de usor este sa interactioneze cu platforma Sony Android TV", a declarat Lucian Radulescu, Branch Manager Sony Romania si Republica Moldova.
Pe langa noul sistem de operare pentru smart TV adoptat de catre Sony, televizoarele din gama Bravia 2015 ofera o interfata mult mai intuitiva decat generatia anterioara, afirma reprezentantii companiei.

Noile televizoare se bazeaza pe procesorul de imagine X1, ce analizeaza calitatea semnalului indiferent de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K. De asemenea, doua dintre modelele noi de televizoare disponibile pe piata locala (X94C si X93C) incorporeaza tehnologia High-Resolution Audio, despre care puteti citi AICI si AICI.
Nu in ultimul rand, Sony incearca si un nou exercitiu de design pentru noile sale televizoare, propunand in premiera conceptul estetic "Floating Style" (modelul X90C), care se remarca printr-o grosime de doar 4,2 mm.