hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Sony a lansat in Romania camera foto a57

Sony a lansat in Romania camera foto a57

calendar_month 12 Apr 2012, 10:03
Sony a lansat in Romania noua camera foto SLT a57 cu oglinda semitransparenta, care permite fotografierea rapida cu 12 cadre pe secunda.
Fiind un succesor al celebrului a55, a57 este dotat cu multe dintre functiile premium ale acestui model si, in plus, este o camera ergonomica cu un design elegant.
Senzorul Exmor APS HD CMOS de 16,1 megapixeli este dotat cu cel mai nou procesor BIONZ si asigura obtinerea imaginilor bogate in detalii.

Perfectionat de Sony odata cu dezvoltarea camerelor foto a77 si a65, procesorul analizeaza un volum mare de date pentru a reda fotografii cu zgomot redus si inregistrari video Full HD.
a57 permite fotografierea cu pana la 12 cadre pe secunda in modul "Tele-zoom Continuous Advance Priority AE". Aparatul este perfect pentru cadre apropiate focalizate cu acuratete, chiar si atunci cand subiectul este in miscare.
Cu a57 utilizatorii pot obtine si inregistrari video Full HD. Autofocalizarea continua full-time asigura focusul pe subiecte exact ca in cazul fotografiilor.

Noul vizor electronic Tru-Finder permite incadrarea, focalizarea si vizualizarea in timp real a imaginii pentru ajustarea expunerii. Cu o rezolutie de 1440 de puncte si camp de vizualizare 100%, Tru-Finder concureaza cu vizoarele de calitate optica. Informatia poate fi vizualizata pe Tru-Finder sau pe ecranul LCD Xtra Fine ajustabil de 7,5 cm.
Sony a57 este disponibil in magazine la pretul de 3399 lei. 

Sondaj

Ce placa video aveti?