hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Samsung NX300 primeste o editie limitata cu carcasa din aur

Samsung NX300 primeste o editie limitata cu carcasa din aur

calendar_month 07 Aug 2013, 13:00
Despre Samsung NX300, una dintre camerele foto cu aspect retro si functii avansate, am scris in momentul in care aparatul a ajuns in Romania, in aprilie. Pe scurt, camera NX300 de la Samsung se remarca prin senzorul ultrasensibil, CMOS APS-C de 20,3 MP si prin sistemul hibrid de focalizare automata.
Evident camera are o serie de alte puncte tari, dar nu despre ele vom vorbi astazi, pentru ca Samsung NX a primit haine noi, respectiv un look exclusivist pentru cei care sunt pasionati de gadgeturi premium (prin dotari) si de lux (prin design si pret).

Samsung NX300 este disponibila acum si in editie limitata in versiune placata cu aur. Dupa cum scriu si cei de la LuxuryLaunches, mirrorless-ul Samsung ne aminteste de unul dintre putinele aparate celebre la care s-a folosit aur pentru modificarea designului body-ului: Asahi Pentax LX Gold din 1981...

Samsung NX300 placata cu aur nu difera din punct de vedere tehnic de modelul clasic si care se gaseste si pe piata din Romania. Evident, diferenta este data de pretul pentru modelul "aurit": peste 2700 de dolari.

Va reamintim ca versiunea normala a Samsung NX300, o camera care a primit review-uri foarte bune, se gaseste si in Romania in magazinele de specialitate la un pret de aproximativ 3000 de lei.
 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?