hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Samsung lanseaza trei noi camere din seria NX (Wifi)

Samsung lanseaza trei noi camere din seria NX (Wifi)

calendar_month 19 Apr 2012, 12:08
Samsung Electronics anunta lansarea de noi modele in seria de camere foto NX. Cele trei noi camere cu sistem compact (CSC) - NX1000, NX210 si NX20 aduc o noutate pentru acest segment, conectivitatea Wi-Fi.
Ca dotare standard, toate 3 modelele NX dispun de un senzor APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, dezvoltat intern de catre Samsung.

NX1000 este un model compact si foarte portabil, disponibil in culorile alb, negru, sau roz, si beneficiaza de tehnologii precum Smart Auto 2.0, sau Smart Link Hot Key, pentru fotografiere si partajare instantanee a imaginilor.

NX210 urmeaza aceeasi linie de design care a consacrat modelele NX, avand un finisaj metalic premium. La fel ca predecesorul sau - NX200, noul model este echipat cu un ecran AMOLED de 3 inci, pentru afisarea imaginilor si filmarilor Full HD la o rezolutie clara. Oferind acces facil la functiile Wi-Fi, NX210 permite partajarea de continut media.
Cu ajutorul Samsung Mobile Link, utilizatorii pot conecta camera NX210 la televizoarele dotate cu o conexiune Internet, prin tehnologia wireless.

NX20 este cea mai performanta camera din seria NX. Camera ofera fotografiere rapida, prin intermediul vitezei de 1/8000s a tehnologiei Fast Shutter.
Camera are un ecran rabatabil AMOLED de 3 inci, ce mareste vizibilitatea cu 20%. NX20 mai incorporeaza si o varietate de functii si controale ce pot fi ajustate manual.
 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?