hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Samsung Galaxy S4 Zoom, lansat oficial in Romania

Samsung Galaxy S4 Zoom, lansat oficial in Romania

calendar_month 02 Aug 2013, 15:15
Producatorul sud-coreean Samsung Electronics a adus in Romania, incepand de joi, noul smartphone S4 Zoom, primul aparat din lume prevazut cu zoom optic 10x, pretul de vanzare situandu-se in jurul valorii de 500 de euro.
Potrivit Samsung Electronics Romania, importatorul marcii sud-coreene pe plan local, noul dispozitiv dispune de conectivitate 2G, 3G si 4G are un ecran de 4.3 inci Super Amoled, cu rezolutie de 540x960 pixeli, protejat de sticla Gorilla Glass 3, procesor dual core ARM Cortex A9 la 1.5 GHz, 1.5 GB de RAM, GPU Mali 400 si 8 GB memorie interna.

Samsung Galaxy S4 Zoom cantareste 208 grame si este, in acelasi timp, media player, radio FM si GPS. Aparatul este disponibil in magazinele din Romania in doua culori: alb si negru.
Terminalul este proiectat cu o interfata de control cu inel revolutionara de tip touch & zoom, cu sistem optic superior si cu o capacitate de programare remarcabila.

Cu ajutorul functiei "Transfer de fotografii", in timpul convorbirii, utilizatorul are posibilitatea de realizare a fotografiilor. Pe jumatate camera foto avansata pentru cadre statice si filmare, si pe jumatate un smartphone pe platforma Android, Galaxy S4 Zoom reprezinta un dispozitiv versatil pentru care doritorii trebuie sa scoata din buzunar 500 de euro.
Noul smartphone din gama Galaxy este dotat cu 10x Zoom Optic, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator de imagine optic si blitz xenon.
Cititi mai mult despre "Samsung Galaxy S4 Zoom, lansat oficial in Romania" pe BUSINESS24 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?