Samsung extinde gama de televizoare OLED 2024 cu mai multe serii si dimensiuni
3/36620
calendar_month 08 Mai 2024, 11:25


Samsung Electronics a prezentat zilele trecute in S.U.A cele mai noi televizoare OLED 4K seria S85D si optiuni extinse de dimensiune pentru seria S90D – inclusiv dimensiuni de ecran de 42”, 48” si 83”.

Cele mai noi ecrane se alatura seriei emblematice de televizoare OLED Samsung S95D – primul din industrie care dispune de tehnologia OLED Glare-Free pentru a va bucura de detaliile dramatice ale OLED fara reflexiile care distrag – chiar si in camere luminoase cu ferestre.

„Samsung este brandul de televizoare numarul 1 la nivel mondial timp de 18 ani consecutiv – si, dintr-un motiv, marca OLED TV 1 cu cea mai rapida crestere. Televizoarele OLED Samsung ofera culori vii si un contrast uimitor – in plus, sunt construite cu 4K AI upscaling avansat 2 care transforma instantaneu ceea ce vizionati cu o rezolutie incredibil de clara”, a declarat James Fishler, Senior Vice President Home Entertainment, Samsung Electronics America.

„Astazi, oferim cumparatorilor si mai multe optiuni pentru a experimenta televizoarele OLED Samsung in moduri care se potrivesc cel mai bine stilului lor de viata – fie ca este un model mai mic pentru a-si finaliza configuratia de joc sau o optiune foarte mare pentru o experienta cinematografica completa.”

Detalii si luminozitate uimitoare

Seria S85D ofera o rezolutie 4K imbunatatita cu experienta, datorita procesorului avansat Samsung NQ4 AI Gen2 care se gaseste in gama Samsung OLED TV, care ofera si functii precum Smart TV Hub si Dolby Atmos ™ Sound. Televizoarele OLED Samsung afiseaza negru pur si alb stralucitor pentru experiente de vizionare dramatice, iar intreaga linie de televizoare OLED Samsung din 2024 ofera culoare validata Pantone ® , astfel incat imaginile de pe ecran sa arate la fel de incredibil ca in viata reala.

In plus, noul S85D ofera un joc fluid cu tehnologia sa Motion Xcelerator. Completand cu afisajul, televizoarele au un aspect si o senzatie eleganta si indrazneata, cu un design unic de contur. 

Samsung isi extinde, de asemenea, seria S90D cu noi dimensiuni de clasa 42”, 48” si 83” pentru mai multe optiuni pentru a deveni ultra-mic sau ultra-mari cu configuratia TV OLED. Aceasta linie plina de pixeli aduce si mai multa claritate si intreaga scara de luminozitate si contrast continutului tau.

Cu functii precum Motion Xcelerator 144Hz, S90D ofera actiune neintrerupta, practic fara intarziere sau neclaritate. Bara de jocuri actualizata va permite, de asemenea, sa accesati mai multe functii pentru a va duce jocul la nivelul urmator. Aceasta include modul AI Auto Game , care utilizeaza un motor AI pentru a recunoaste genul de joc pe care il jucati si pentru a ajusta automat calitatea sunetului si a imaginii. Jucati un RPG? Televizorul dvs. poate lumina automat anumite zone, astfel incat sa puteti vedea ce este in umbra pentru a va ajuta sa castigati. Bara de joc va permite, de asemenea, sa schimbati raportul ecranului si sa incercati functii precum Detectarea automata a mini-hartii si Punctul de vizare virtual.

Aceste ecrane se alatura seriei emblematice S95D – primul televizor OLED cu tehnologie OLED Glare-Free, astfel incat sa va puteti bucura de priveliste atat in ​​camere intunecate, cat si in camere luminoase – chiar si in cele cu ferestre.

OLED Glare-Free va permite sa va bucurati de tot ceea ce va place, practic fara stralucire. Aceasta tehnologie reduce reflexiile, mentinand in acelasi timp un contrast incredibil si o acuratete a culorii. Dispune de OLED HDR Pro, astfel incat sa puteti experimenta o cantitate infinita de luminozitate si detalii dramatice - perfect pentru jocuri, sport si vizionare cinematografica. Jucatorii se vor bucura de rata de reimprospatare de 144 Hz 5 pentru un joc fluid si rapid.Jocuri imbunatatite, conectivitate si multe altele 

Gama de televizoare Samsung din 2024, inclusiv optiunile OLED anuntate va aduce Samsung Gaming Hub la indemana intr-un singur loc, fara consola.

Cele mai recente inovatii TV ofera, de asemenea, sistemul de operare Tizen 2024, care este reproiectat pentru a aduce continutul in prim-plan intr-un aspect nou. Acum fecare membru al gospodariei poate crea un profil pentru recomandari personalizate si poate obtine o experienta generala mai personalizata.

In plus, televizoarele ofera functii cu valoare adaugata si avansate pe care le puteti obtine doar de la Samsung - fie ca este vorba de capacitatea de a imbunatati in fiecare moment cu AI, de a va bucura de continut nesfarsit cu Samsung TV Plus, de a folosi televizorul ca centru de acasa.

Iata mai jos preturile televizoarelor pe piata din S.U.A

Clasa de 55 inchi S85D: 1.699,99 USD MSRP
Clasa de 65 inchi S85D: 2.099,99 USD MSRP
Clasa de 77 inchi S85D: 3.399,99 USD MSRP

Clasa S90D de 42 inchi: 1.399,99 USD MSRP
Clasa de 48 inchi S90D: 1.599,99 USD MSRP
Clasa de 55 inchi S90D: 1.999,99 USD MSRP
Clasa de 65 inchi S90D: MSRP de 2.699,99 USD
Clasa S90D de 77 inchi: 3.699,99 USD MSRP
Clasa S90D de 83 inchi: 5.399,99 USD MSRP

Clasa de 55 inchi S95D: MSRP de 2.599,99 USD
Clasa de 65 inchi S95D: 3.399,99 USD MSRP
Clasa de 77 inchi S95D: 4.599,99 USD MSRP