Samsung Electronics prezinta o noua era a tehnologiei Micro LED la ISE 2022
8/8025
calendar_month 10 Mai 2022, 12:24
Modelele The Wall din 2022 ofera o inovatie tehnologica incredibila – inclusiv cea mai mica dimensiune de pixeli pitch de pana acum la doar P0,63

Samsung Electronics Co., Ltd. prezinta viitorul tehnologiei Micro LED în cadrul evenimentului Integrated Systems Europe (ISE) 2022 din Barcelona, prin intermediul a trei modele noi sustinute de propria tehnologie Samsung de display de ultima generatie, The Wall.

„Tehnologia Micro LED este proiectat sa defineasca viitorul în zona de inovatiei a solutiilor de afisare. De la industria de lux pana la cea de ospitalitate si turism, potentialul Micro LED este nelimitat, permitandu-le companiilor sa dispuna de o multitudine de posibilitati de utilizare pentru a realiza mai mult din ce-si propun. ISE este cel mai mare eveniment de acest gen din întreaga lume si suntem încantati sa putem dezvalui gama noastra extinsa The Wall în cadrul acestui eveniment de mare anvergura. Tehnologia de ultima generatie The Wall ofera beneficii peste asteptari, transformand orice tip afacere si deblocand noi oportunitati”, a declarat Hyesung Ha, Vicepresedinte Executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

The Wall 2022 – cea mai mica dimensiune de pixeli pitch prezentata vreodata

Anul acesta la ISE, Samsung va prezenta modelul The Wall 2022 (Seria IWB) – un display Micro LED modular inovator, care ofera experiente de vizionare captivante într-un format de ecran de mari dimensiuni cu înalta rezolutie. IWB va fi disponibil în dimensiuni de 0,63 si 0,94 pixeli pitch, 0,63 fiind cea mai mica dimensiune de pixeli pitch din gama The Wall. Noul display este acum disponibil pentru precomanda la nivel global.

Caracteristica micro pixel pitch a IWB ofera cea mai detaliata imagine furnizata de Samsung, precum si o rata de refresh de 120Hz a ecranului, HDR10/10+ si LED HDR. Dupa instalare, The Wall poate fi personalizat într-o varietate de dimensiuni, putand reda filme 4K pentru dimensiunea ecranului de 110 inci, dar si o calitate incredibila în 8K pentru 220 inci, perfect adaptate oricaror nevoi ale consumatorilor sau oricarui tip de afaceri. Aceasta rezolutie este îmbunatatita de puternicul procesor Micro AI (Inteligenta Artificiala), care analizeaza fiecare secunda de continut instantaneu si optimizeaza calitatea imaginii.

Dimensiunea totala a cabinetelor a fost marita, permitand companiilor si consumatorilor sa instaleze doar patru cabinete pentru a configura ecranul UHD, ceea ce înseamna o instalare rapida si mai eficienta din punct de vedere al costurilor. Cabinetul îmbunatatit sustine configuratiile ecranelor mari, de înalta rezolutie si îmbunatateste calitatea mecanica pentru o vizionare captivanta, facilitand în acelasi timp reglarea sistemului de prindere. Astfel, timpul de instalare a fost redus oferind beneficii semnificative companiilor în comparatie cu panourile LED conventionale.

De asemnea, The Wall este echipat cu întreaga tehnologie premium din industrie. În primul rand, acesta prezinta functia Multi View care permite redarea simultana, din mai multe surse (pana la patru surse), toate pe un singur ecran, fara a fi necesar un splitter suplimentar pentru afisarea dinamica a continutului. În al doilea rand, tehnologia Black Seal încorporata creeaza o suprafata perfecta pentru niveluri de negru mai pure, cu o pelicula cu reflexie ultra-scazuta care a fost aplicata pentru a minimiza reflexia luminii externe. În plus, cu procesare pe 20biti, The Wall ofera o calitate remarcabila a imaginii si o experienta de vizionare fluida, sustinuta de pana la 2.000niti, oferind imagini mai clare.The Wall All-in-One – Instalare inovatoare si convenabila

The Wall All-in-One (denumirea modelului: IAB), lansat în acest an la Barcelona, este disponibil în trei modele diferite: 4K de 146 inci, 2K de 146 inci si 2K de 110 inci. Acest display incredibil de noua generatie aduce inovatie atat experientiei de vizualizare, cat si instalarii acestuia. Rezolutia standard a The Wall All-in-One este redata într-o ratie de 16:9. Produsul va fi disponibil la nivel global dupa evenimentul de lansare în cadrul ISE 2022.

Cea mai inovatoare caracteristica a The Wall All-in-One este instalarea convenabila, care include un sistem de prindere pre-ajustat si un „Frame Kit pre-asamblat.” Acest kit, care simplifica întregul proces, include un cadru decorativ al display-ului cu un design de 16:9 si un player media S-box încorporat, reducand, de asemenea, costul total de achizitie.

The Wall All-in-One ofera un design elegant, cu o grosime a display-ului de doar 49mm, ajungand în cele din urma la 59mm cu întreaga instalatie atunci cand este masurat de la perete la ecran. Acest design subtire infinity, fara margini, ofera o conexiune directa de intrare pe ecran fara a fi nevoie de un dispozitiv separat – creand o configurare curata si convenabila.

În plus, împreuna cu procesarea pe 20 biti, tehnologia Black Seal si procesorul Micro AI, doua ecrane 4K de 146 inci pot fi instalate unul langa altul pentru a crea un design de 32:9, cu o caracteristica detasabila, care formeaza o întreaga suprafata uniforma, de o calitate remarcabila a imaginii.

Display-uri versatile, adaptate cerintelor pietei – de la statia de încarcare pentru EV pana la clasa hibrida

Alaturi de tehnologia Micro LED, lidera în industrie, Samsung prezinta în cadrul evenimentului ISE o varietate de noi display-uri, care raspund nevoilor în continua schimbare ale acestei noi ere. Noua gama exemplifica inovatia continua Samsung în construirea de solutii care includ comunicatii contactless si functii de siguranta îmbunatatite.

Gama Samsung de ecrane outdoor 2022 (Seria OHA 55 inci, 75 inci) a fost verificata pentru vizibilitatea în aer liber de catre Underwriters Laboratories (UL). Constructia subtire permite o instalare usoara si o performanta pe termen lung prin certificarea IP56, iar hardware-ul sau durabil poate functiona într-o varietate de conditii. Un exemplu de utilizare sunt statiile de încarcare pentru vehicule electrice (EV), în continuua crestere datorita expansiunii vanzarilor de vehicule electrice la nivel mondial.

În Educatie, Samsung continua sa ofere experiente de învatare hibride cu produsul si solutiile sale inovatoare. Noul Samsung Flip Pro 2022 (Seria WMB), disponibil în doua dimensiuni, 75 si 85 inci, este o tabla interactiva care poate oferi atat profesorilor, cat si studentilor, o utilizare îmbunatatita si caracteristici specializate pentru a raspunde nevoilor educationale în continua schimbare.

Conectivitatea USB Type-C, recent adaugata modelului Samsung Flip Pro, ofera control video integrat si putere de încarcare de 65W, în timp ce latenta tactila si functiile multi touch permit colaborarea simultana pentru pana la 20 de persoane1. Noul panou de control intuitiv, senzorii de control al luminozitatii si cele patru difuzoare pozitionate în fata si în spatele ecranului îmbunatatesc experienta generala a clasei si permit o comunicare video fara întreruperi într-un mediu de învatamant la distanta sau hibrid. Datorita SmartView+, pana la 50 de dispozitive pot fi conectate wireless simultan la display, permitand vizualizarea multipla a pana la patru ecrane, ideal pentru sali de întalnire mai mari, precum si sali de clasa digitalizate. Tehnologia perfect armonizata face produsul usor de utilizat de catre profesori si studenti deopotriva.

Site-ul ISE 2022 Virtual Experience permite vizitatorilor sa experimenteze în mod virtual produsele si solutiile de display inovatoare care vor fi prezentate în cadrul acestui eveniment. Pentru mai multe informatii despre ecranele si solutiile profesionale Samsung, va rugam sa vizitati https://displaysolutions.samsung.com/showcase/virtual-experience/ise-2022. De asemenea, video-ul oficial pe YouTube cu The Wall îl puteti gasi aici: https://youtu.be/2HDaKS62bYA.

Standul Samsung va fi amplasat la Gran Via, Sala 3, 3F600, în Barcelona, în perioada 10-13 mai 2022.

1 Cand va conectati la WorkSpace, sunt necesare browser web si dispozitive externe.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?