Samsung dezvaluie televizorul Samsung Neo QLED AI 2024, echipat cu procesorul 8K NQ8 AI Gen3
3/36781
calendar_month 24 Mai 2024, 18:05


Cum ar fi daca tehnologia ar putea face un moment de zi cu zi sa fie mai conectat si sa asigure o experienta mai bogata? Cel mai recent televizor Samsung AI  are ca scop sa imbunatateasca experienta de vizionare si sa integreze tehnologia avansata in viata oamenilor intr-un mod cat mai natural.

Televizorul AI Samsung, 2024 Neo QLED 8K QN900D, este echipat cu procesorul 8K NQ8 AI Gen3, cel mai puternic procesor Samsung pana in prezent, precum si cu o unitate de procesare neuronala (NPU) care ruleaza de doua ori mai repede decat predecesorul sau. Dispunand de opt ori mai multe retele neuronale – 512 in loc de 64 – noul TV AI analizeaza si optimizeaza continutul in timp real, oferind o calitate superioara a imaginii si a sunetului si ridicand experienta TV la una care plaseaza telespectatorii in centru.

Imersiune completa cu tehnologia AI Picture

Vizionarea unui meci de tenis cu televizorul Samsung AI este ca si cum ai fi prezent in tribune. Fiecare serviciu si fiecare voleu prind viata chiar in sufragerie.

Aceasta experienta captivanta este posibila datorita 8K AI Upscaling Pro si AI Motion Enhancer Pro, care lucreaza impreuna pentru a oferi o claritate exceptionala prin clarificarea continutului cu rezolutie scazuta si minimizarea distorsiunii si estomparii bilei.

 Revolutionarea sunetului

Sunetul realist este la fel de important – iar cu AI care ghideaza experienta, dialogul este extrem de clar chiar si in medii zgomotoase. Active Voice Amplifier Pro distinge intre voci si zgomotul de fundal, eliminand agitatia, astfel incat spectatorii sa auda doar ceea ce este important.

Reglaj fin fara efort

Cu AI Optimization, spectatorii se pot relaxa. Aceasta functie regleaza automat setarile televizorului pentru cea mai buna experienta de vizionare. De asemenea, pasionatii de gaming nu trebuie sa-si faca griji cu privire la ajustarea imaginii sau a sunetului cu AI Auto Game Mode, care recunoaste titlurile si genurile jocurilor si optimizeaza automat setarile pentru o experienta imbunatatita.

Modul AI Energy conserva energia prin utilizarea senzorilor pentru a analiza lumina ambientala inainte de a regla automat luminozitatea ecranului televizorului AI. In mod similar, procesorul televizorului poate identifica miscarea de pe ecran si poate modifica luminozitatea ecranului. Aceasta caracteristica reprezinta un pas catre o mai mare durabilitate.

Intre timp, Samsung Tizen OS transforma televizorul AI in mai mult decat un centru de divertisment. In calitate de curator personal, sistemul de operare adapteaza continutul la preferintele utilizatorilor, protejandu-le in acelasi timp confidentialitatea cu Samsung Knox. 

Tehnologia care imbogateste vietile se afla in fundal – prezenta, dar nu intruziva. Televizorul Samsung AI continua sa evolueze pentru a face exact acest lucru, impingand frontiera experientelor audio si vizuale, a experientelor personalizate si a durabilitatii imbunatatite, punand in acelasi timp AI la lucru.

Cand vizioneaza un film cu Object Tracking Sound (OTS) Pro, spectatorii nu mai sunt spectatori – sunt in locul personajului, auzind totul din toate directiile.