Samsung anunta disponibilitatea in Romania a videoproiectorului The Premiere
7/7515
calendar_month 23 Feb 2021, 10:11
Cu un ecran variabil, de la 100 la 130 inch, The Premiere aduce cinema-ul in propria casa.

Pe măsură ce confortul propriei case a ajuns să capete o importanță din ce în ce mai mare pentru consumatori, dezvoltarea portofoliului de produse care să răspundă unor nevoi noi este inevitabilă. Televizorul a devenit un hub de divertisment, mijlocul prin care consumatorii se pun la curent cu ultimele știri, partener de fitness, de gaming, alături de multe alte roluri. Samsung a continuat să extindă gama de televizoare lifestyle, în așa fel încât utilizatorii să găsească televizorul cu cele mai bune specificații, dar și un design care să se potrivească cu stilul locuinței.
The Premiere este cel mai nou produs Samsung, un videoproiector care oferă imagine la calitate 4K, sunet puternic, un design minimalist, precum și o serie de specificații smart, datorită cărora experiența de vizionare devine una cu adevărat extraordinară. The Premiere poate fi amplasat la doar 11,3 cm distanță de perete și proiectează un ecran cuprins între 100 și 130 inch.
„The Premiere este televizorul care oferă o experiență de vizionare completă, care poate fi folosit într-o mulțime de situații, fiind echipat cu specificațiile care contează cel mai mult pentru utilizatori: un design simplu, care se potrivește în orice locuință, calitatea înaltă a imaginii, indiferent de condițiile de iluminare, sunet imersiv, care are la bază tehnologia Acoustin Beam, precum și funcționalitățile unui televizor smart – la toate acestea se adaugă și ușurința cu care poate fi instalat și utilizat, astfel încât putem spune că am adus experiența de cinema în casele utilizatorilor”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania si Bulgaria.
O imagine face cât o mie de cuvinte
Când vine vorba de calitatea remarcabilă a imaginii oferită de The Premiere, imersiv este adjectivul care o caracterizează. Echipat cu tehnologia de ultimă oră Triple Laser21, The Premiere oferă o calitate a imaginii la superlativ, detalii autentice și luminozitate remarcabilă a imaginii, astfel încât utilizatorii au parte de o experiență cinematografică autentică, chiar la ei acasă. Pe lângă rezoluția 4K, The Premiere este primul videoproiector certificat HDR10+ din lume.
În ceea ce privește culoarea, RGB Triple Laser al The Premiere folosește elementele fundamentale ale culorii – roșu (R), verde (G) și albastru (B), care oferă tonuri de culoare vibrante. Videoproiectorul acoperă, de asemenea, 106% din BT.2020, un standard care măsoară lista cromatică reprezentată și stabilește cea mai largă gamă de culori de afișare (147% din gama de culori DCI-P3). Cu o gamă de contrast inovatoare, care atinge 2.800 lumeni ANSI de luminozitate, utilizatorii se pot bucura de conţinutul preferat, cu toată lumina de care au nevoie pentru vizionare, pe ambient de noapte, cât şi în timpul zilei.
Sunetul – un element important pentru o experiență completă
Ce ar fi calitatea excepțională a imaginii fără un sunet puternic și de impact care să o completeze? Echipat cu sunet de 40W32, The Premiere este echipat cu un sunet de 4.2 canale cu difuzoare incorporate, fără a fi necesare echipamente de sunet suplimentare. Sunetul surround oferit de The Premiere este dotat cu tehnologia Acoustic Beam, care oferă o experiență cu adevărat imersivă.
Design compact
Cu un design alb minimalist, margini rotunjite și un finisaj estetic plăcut, The Premiere poate deveni elementul central din orice încăpere. Pe lângă design-ul minimalist, The Premiere este compact și discret și poate fi plasat chiar în fața peretelui. Nu necesită instalare complexă și se armonizează cu spațiul în care este amplasat, oferind un plus estetic încăperii.
Experiența TV Smart
The Premiere oferă utilizatorilor o experiență smart completă, prin accesul la diferite tipuri de conținut, atunci când este conectat la internet. Sunt disponibili toți furnizorii de conținut: Netflix, YouTube și mulți alții.
The Premiere suportă, de asemenea, Tap View, care vă permite să partajați conținutul de pe smartphone pe ecranul videoproiectorului. Atingând cu smartphone-ul în partea laterală a videoproiectoruluiredarea conținutului se va face automat.
The Premiere este disponibil în două variante: LSP7T, cu un ecran 120 inch și LSP9T, cu un ecran de 130 inch.
Mai multe informații despre The Premiere puteți accesa aici: https://www.samsung.com/ro/projectors/the-premiere/.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?