hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Samsung a lansat Galaxy Camera 2 si NX30 cu NFC

Samsung a lansat Galaxy Camera 2 si NX30 cu NFC

calendar_month 03 Ian 2014, 08:30
Samsung nu a asteptat Consumer Electronics Show, care se va deschide oficial luni, ci a lansat deja doua noi device-uri pentru iubitorii de fotografie. Este vorba despre Samsung Galaxy Camera 2 si Samsung NX30, ambele venind cu functii noi fata de primele generatii.
Samsung Galaxy Camera 2 ofera acum functie NFC pentru foto sharing si beneficiaza de o baterie mai puternica, respectiv cu o capacitate de 2000 mAh, dar si de o greutate redusa - 260 de grame. In rest, specificatiile au ramas aceleasi: senzor de 16MP, Zoom optic 21x si un display LCD de 4,8 inci.

Samsung NX30 aduce in plus fata de predecesorul NX20 functia NFC, imagini mai bune, dupa cum scrie Engadget, prin senzorul de 20.3MP, si un display imbunatatit.

De asemenea noul Samsung NX30 beneficiaza de un sistem auto focus hibrid care poate identifica subiectul incadrat in doar 80 ms.
Display-ul sensibil la atingere bazat pe tehnologie AMOLED al NX30 poate fi pozitionat acum in mai multe unghiuri.
Samsung a adaugat camerei si un jack de 3,5mm, dedicat microfoanelor externe.

Producatorul sud-coreean nu a anuntat inca preturile celor doua noi device-uri si nici data oficiala de lansare, insa mai multe detalii vom afla la CES 2014, unde ambele gadgeturi isi vor face aparitia, cu siguranta, la standul Samsung.
Sursa foto: Engadget 

Sondaj

Folositi internetul pentru: