S-a lansat monitorul OLED AGON PRO AG456UCZD
3/36325
calendar_month 13 Mar 2024, 13:05


Timp de raspuns ultra rapid, curbura 800R si rata de reimprospatare de 240 Hz

 
AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de accesorii IT din lume si monitoare dedicate jocurilor, lanseaza noul model OLED AGON PRO AG456UCZD. Diagonala ecranului este de 44,5″ (113 cm), iar panoul prezinta o curbura 800R, oferind astfel o experienta vizuala care plaseaza utilizatorul in centrul actiunii, avand ca rezultat o experienta de joc memorabila. Rezolutia WQHD (21:9) a monitorului ofera imagini panoramice clare, sustinute de o rata de reimprospatare ridicata de 240 Hz si timpi de raspuns ultrarapizi de pana la 0,03 ms GtG pentru a satisface inclusiv cerintele jocurilor competitive.

Imagini captivante și un nivel de detalii ridicatEcranul ultra-wide al monitorului AGON PRO AG456UCZD a fost proiectat pentru a excela într-o multitudine de genuri de joc. Deisgn-ul fără margini pe 4 laturi le permite utilizatorilor să se concentreze pe deplin asupra conținutului afișat pe ecran. Aspectul 21:9 și rezoluția WQHD (3440x1440) oferă o perspectivă cuprinzătoare, oferind un avantaj semnificativ în timpul luptelor, permițând jucătorilor să vizualizeze mai mult din acțiune, în timp ce curbura 800R acoperă și zona detectată de vederea periferică a utilizatorilor.
 
Apreciat de jucătorii profesioniști de simulatoare de curse
 
Imaginile clare sunt ideale pentru sesiunile intense de gaming, oferindu-le utilizatorilor un avantaj competitiv și garantând că aceștia nu ratează niciun detaliu crucial pe câmpul de luptă sau pe pista de curse. Datorită formei sale curbate și a dimensiunii de 44,5″, noul monitor este ideal pentru simulatoarele de curse. În același timp, panoul OLED extrem de rapid este la fel de potrivit și pentru shootere în special și orice joc de acțiune cu ritm alert în general.

G2 Esports, una dintre cele mai importante echipe de jucători profesioniști activi pe scena simulatoarelor de curse sponsorizată de AGON by AOC, a fost cucerită deja de noul AG456UCZD.

Isaac Price de la G2 Esports a declarat:

„AGON PRO AG456UCZD oferă o experiență de utilizare atât captivantă încât îmi vine foarte greu să ies din lumea jocului."

Datorită iluminării per-pixel a panoului OLED, imaginile afișate de monitor se fac remarcate datorită culorilor vii și a ratei de contrast ridicate. Acoperirea largă a gamei cromatice sRGB (100%) și DCI-P3 (CIE 1976) de 98,5%, nu este perfectă doar pentru pasionații de jocuri, dar și pentru creatorii de  conținut digital și pentru streameri, care pun accent pe culorile precise și realiste.
 
Jakub Brzezinski de la G2 Esports, a adăugat:
 
"În ciuda aspectului său ultra-wide, AGON PRO AG456UCZD oferă imagini foarte clare și culori uimitoare.”
 
Luminozitatea maximă a ecranului poate atinge 1000 nit în zone concentrate, accentuând detalii chiar și în cele mai întunecate scene. Tratamentul anti-reflexie face ca monitorul OLED să afișeze imagini excelente și în medii luminoase, chiar și în lumina directă a soarelui. Cu 1,07 miliarde de culori disponibile și o adâncime de culoare nativă de 10 biți, AGON PRO AG456UCZD oferă culori bogate și precise care aduc la viață jocurile video. În afara jocurilor, această remarcabilă rezoluție ultrawide satisface și nevoile celor care gestionează mai multe aplicații simultan, oferind spațiu suficient pentru a deschide mai multe ferestre în același timp sau pentru a folosi eficient programele de editare video sau muzică cu interfețe voluminoase.
 
Timp de răspuns rapid și rată de reîmprospătare impresionantă
 
Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și un timp de răspuns GtG impresionant de rapid de doar 0,03 ms, AGON PRO AG456UCZD promite o experiență de joc extraordinară. Fiecare cadru este afișat fără întreruperi, eliminând efectul cauzat de mișcare, acest lucru având beneficii considerabile în timpul competițiilor.
 
Decalajul de intrare redus (Low Input Lag) garantează că fiecare comandă de la mouse sau tastatură se traduce instantaneu în acțiunea de pe ecran.Compatibilitatea NVIDIA G-SYNC și suportul Adaptive-Sync asigură un gameplay lipsit de efecte neplăcute precum tearing-ul, jocurile fiind astel mult mai fluide. Integrarea cu suita software AOC G-Menu și caracteristicile precum Flicker-Free și Low Blue Mode completează experiența de utilizare superioară. În plus, funcțiile integrate OLED Care permit utilizatorilor să mențină panoul în condiții optime.

Conectivitate pentru orice situație

AGON PRO AG456UCZD depășește performanțele sale în materie de jocuri, oferind o flexibilitate de neegalat pentru o multitudine de scene de utilizare. Având doi conectori DisplayPort 1.4, un hub USB 3.2 cu 4 porturi, un port USB-C cu 90W Power Delivery și un comutator KVM pentru un controlul mai multor dispozitive, acest monitor le oferă utilizatorilor libertatea de a folosi fără efort o gamă diversă de dispozitive. Tranziția între sarcinile dedicate muncii și consumul sau crearea de conținut multimedia se face simplu și natural. Flexibilitatea oferită de opțiunile extinse de conectivitate se traduce prin comutarea fără efort între consolele de jocuri, PC-uri și alte dispozitive, utilizatorii putând să se bucure de întregul potențial al configurației lor.


 
Nathan Tague, liderul echipei de esports G2, a descris experiențele sale cu monitorul AG456UCZD:
 
"În calitate de concurenți în cele mai avansate simulatoare de curse, încercăm să ne perfecționăm în continuu și să ne îmbunătățim timpii chiar și cu o miime de secundă. A avea un monitor care poate face față presiunii unui tur de calificare sau care să nu influențeze vederea  pe tot parcursul unei curse de anduranță de 24 de ore este esențial pentru orice echipă serioasă. Pentru noi, soluția este noul monitor AGON PRO. Acesta chiar redefinește modul în care concurăm și ridică nivelul așteptărilor față de orice alt monitor ultrawide. Nu există întârzieri și nu există erori cromatice. Filtrele de lumină albastră protejează ochii chiar și pe durata celor mai lungi curse. Este un avans tehnologic considerabil care nu ar trebui să lipsească din arsenalul  oricărui pilot virtual care dorește cu adevărat să obțină toate avantajele posibile”
 
Preț și disponibilitate
 
AGON PRO AG456UCZD va fi disponibil începând cu finalul lunii martie la prețul recomandat de 6456 lei.