S-a dat startul concursului XMAGE 2023 de la Huawei
8/8534
calendar_month 10 Apr 2023, 15:23
HUAWEI lanseaza oficial competitia anuala HUAWEI XMAGE AWARDS 2023

Gandita ca o platforma care incurajeaza fotografia cu smartphone-urile HUAWEI, competitia anuala celebreaza inspiratia si creativitatea surprinse prin fotografii si videoclipuri uimitoare cu dispozitive HUAWEI din intreaga lume.
Din 2017, utilizatori din peste 170 de tari si regiuni au participat la competitia anuala, acumuland aproape 4 milioane de inscrieri pana in prezent. Acest lucru face ca HUAWEI XMAGE AWARDS sa fie o rezerva culturala proprie, care contine o bucata din istoria umanitatii din perspectiva oamenilor din intreaga lume.

Surprinde si inspira: o noua directie pentru XMAGE AWARDS

Competitia XMAGE AWARDS de anul acesta isi doreste ca fotografii de pretutindeni – ocazionali sau profesionisti – sa caute inspiratie in fotografiile lor. XMAGE ofera utilizatorilor de smartphone-uri HUAWEI o sansa de a deveni artisti pentru a-si dezvolta stilul de fotografie si a profita de momentele lor ideale de inspiratie.
La fel ca viziunea din spatele tehnologiei lentilelor HUAWEI, XMAGE AWARDS recentreaza inspiratia si inovatia in arta fotografiei. Numele competitiei reprezinta progresele si angajamentele continue ale HUAWEI in domeniul imaginilor mobile, care ofera o experienta de fotografie mobila unica, extraordinara si plina de bucurie pentru consumatorii globali.
Lansata in 2022, marca XMAGE se concentreaza pe sistemul optic, structura mecanica, tehnologia imaginii si procesarea imaginii in fotografie. Toti cei patru piloni ai XMAGE formeaza acum principiile noilor si viitoarelor tehnologii foto pentru smartphone-urile de la HUAWEI, cum ar fi cea mai recenta camera Ultra Aperture a HUAWEI Mate 50 Pro si camera telefoto ultra luminoasa a HUAWEI P60 Pro, ce urmeaza sa debuteze in curand, pe care participantii le pot experimenta si testa.

Noua categorie de ‘plimbare nocturna’ pentru a surprinde minuni in intuneric

Competitia de anul acesta pune accentul pe darea tonului si inspirarea creativitatii, cu urmatoarele categorii: Night Walk, Portret, Arta si Moda, Outdoor, Hello Life, Storyboard, Actiune si Storytelling. Dintre acestea, Night Walk este cea mai noua categorie adaugata, incurajand utilizatorii sa fotografieze minunile ascunse ale vietii de noapte.

Premii atractive, noua lista de jurati si alte informatii despre competitie

In acest an vor fi acordate urmatoarele premii: 3 castigatori ai Marelui Premiu, 24 de castigatori ale celor mai bune imagini din categorii, 27 de castigatori pentru locul secund si 5 mentiuni de vor fi selectate pentru competitie. Castigatorii pot primi pana la 10.000 USD premii in bani.
De asemenea, un nou juriu a fost invitat sa participe la concurs. Acesta include cinci profesionisti renumiti cu perspective si medii profesionale diverse: Chen Xiaobo, Vicepresedinte al Asociatiei Fotografilor din China; fotograful de moda chinez Pei Tongtong; fotograful de peisaj portughez Jose Ramos; fotograful de portret, australianca Jessica Hromas si Li Changzhu, vicepresedinte al departamentului de marketing al strategiei de consum din cadrul HUAWEI Consumer Business Group.

Inscrierile pentru XMAGE se vor incheia pe 15 august 2023

Utilizatorii pot vizita canalul global XMAGE AWARDS 2023 pentru trimiterea imaginilor. Lucrarile trebuie sa contina imagini sau videoclipuri capturate cu un telefon mobil HUAWEI si nu exista restrictii privind perioada in care a fost surprinsa fotografia sau modelul de telefon HUAWEI.
Pentru mai multe informatii, termeni si conditiile generale ale competitiei, precum si pentru inscrieri, te invitam sa consulti site-ul web al competitiei:
https://gallery.consumer.HUAWEI.com.



Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?