Ricoh WG-30W, camera foto rezistenta la socuri si apa, cu design sport
1/16623
calendar_month 09 Oct 2014, 12:00
Ricoh a prezentat, recent, o noua camera rezistenta la socuri, apa si praf, Ricoh WG-30W.
Design-ul noii compacte de la Ricoh are elemente sport, carcasa imbracata partial in cauciuc asigurand o priza foarte buna in mana utilizatorului, dar si un aspect inedit, implicit datorita culorilor vii folosite de producator (Carbon Grey si Flame Orange).

Spuneam ca Ricoh WG-30W este rezistenta la cazaturi, praf si apa, insa acestaa nu sunt singurele calitati de care dispune camera. WG-30W functineaza si in conditii de frig, pana minus 10 grade C. Camera poate fi scufundata in apa pana la 12 metri, suporta cazaturi de la 1,5 metri, iar daca va ganditi sa o striviti, pur si simplu, trebuie sa stiti ca trebuie sa cantariti peste suta de kilograme (cel putin asa sustine producatorul).
Pe langa aceste caracteristici fizice, Ricoh WG-30W dispune de un sensor de imagine cu rezolutie de 16MP (CMOS), capabil sa elimine zgomotul din capturi in conditii de luminozitate scazuta. Adevaratul talent al Ricoh WG-30W este fotografierea Macro ce ofera detalii foarte clare, in special datorita celor sase led-uri asezate circular pe rama obiectivului si care lumineaza subiectul incadrat.

Ricoh WG-30W se descurca bine si cand vine vorba despre filmare, oferind inregistrari video FullHD la 30fps.
Pretul Ricoh WG-30W este de 299,9 dolari, dar camera va deveni disponibila comercial abia in decembrie.
Sursa: Ricoh(SUA) via Slashgear