Productia "San Andreas", in sala 4DX: pentru iubitorii de senzatii tari (Trailer)
6/6865
calendar_month 29 Mai 2015, 19:11
Prabusirea unui elicopter, rafale de ploaie in timpul unui tsunami si miscari similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzatii pe care spectatorii le vor experimenta in sala 4DX a Cinema City Mega Mall in timpul blockbusterului "Dezastrul din San Andreas".

Un comunicat de presa ne anunta ca, in total, nu mai putin de 1.416 efecte speciale pentru o vizionare adecvata intr-o sala dotata cu tehnologia 4DX au fost adaugate acestui film.
"Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi si..." doar n-o sa va povestim acum tot filmul :)

Despre tehnologia 4DX am scris recent, chiar la inaugurarea megaplexului Cinema City din cadrul Mega Mall, iar detalii puteti regasi in articolul dedicat.
Nu mai spunem decat ca experienta merita traita live, altfel degeaba incercam sa va povestim cat de inedita este proiectia de film la care ti se pun la incercare, ca spectator, toate simturile si instinctele.
Cert este ca filmul Dezastrul din San Andreas este alegerea ideala pentru weekend daca vreti sa experimentati senzatiile 4DX (productia va avea patru proiectii 4DX sambata si tot atatea duminica, in sala speciala a Megaplexului Cinema City din Mega Mall - detalii AICI).
Vedeti trailerul San Andreas, care debuteaza astazi in cinematografe:

Bine de stiut:
Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 37,5 lei. De vineri pana duminica, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcand la 45 de lei de persoana. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.