Primul monitor de gaming din lume inspirat de League of Legends
7/7964
calendar_month 03 Mar 2022, 16:07
AGON by AOC colaboreaza cu Riot Games pentru lansarea primului monitor inspirat din universul League of Legends si tehnologia sa emblematica Hextech. AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition are un design unic si caracteristici create special pentru experiența MOBA (multiplayer online battle arena). AG275QXL va fi disponibil în România în primele luni ale anului 2022.

Caracteristicile unice creeaza o experiența perfecta pentru fanii League of Legends
League of Legends este cel mai jucat joc de pe PC din lume, cu milioane de jucatori care se lupta împreuna în fiecare zi. AGON by AOC a creat primul monitor special conceput pentru a aduce cea mai buna experiența a jucatorilor pe câmpul de lupta, cu caracteristici unice, cum ar fi iluminarea reactiva la evenimentele din joc.
Jucatorii de League of Legend vor aprecia imediat aspectul unic al lui AG275QXL, cu designul sau captivant inspirat de Hextech, care reuneste lumea magiei si cea a tehnologiei.

Suntem încântați de parteneriatul cu Riot Games si de posibilitatea de a combina experiența noastra în tehnologia monitoarelor cu magia League of Legends, aducând un produs unic pentru fanii League of Legends”, a declarat Stefan Sommer, Global Head of Marketing & Business. Management la AOC International Europe.

AG275QXL ofera caracteristici deosebite precum modul League of Legends, LoL QuickSwitch, sunete exclusive de pornire/oprire, Light FX Sync si design unic al meniului OSD inspirat de celebrul joc.

Din punct de vedere vizual, monitorul are un aspect unic care încorporeaza elemente din League of Legends în fiecare aspect: baza si suportul au elemente ale designului emblematic Hextech vazut în întreg universul League of Legends. Monitorul straluceste datorita tehnologiei de iluminare Light FX care are un mod special ce se sincronizeaza cu acțiunea din joc. Modul dedicat LoL asigura o viziune de ansamblu asupra Summoner’s Rift pentru o imersiune sporita.

Combinația perfecta de buff-uri si de rune
Pentru a garanta performanțe consistente si de înalta calitate, atât pentru jucatorii ocazionali, cât si cei profesionisti, AG275QXL ofera specificații de top: ecranul IPS de 27 inci are o rezoluție QHD cu o rata de refresh de 170 Hz pentru cele mai fluide imagini chiar si în cele mai pline de acțiune lupte de echipa.

Pentru a elimina efectele nedorite de stuttering si screen tearing, AG275QXL accepta Adaptive Sync cu FreeSync Premium si un timp de raspuns impecabil de 1 ms GtG asigura în continuare un output impecabil. Cu VESA DisplayHDR 400, ShadowControl si modul Flicker-Free, jucatorii se pot bucura de sesiuni lungi de joc si de o portretizare clara a campionilor lor preferați.

AGON by AOC îsi propune sa creeze echipamentul potrivit pentru ca jucatorii sa îsi maximizeze performanța pe câmpul de lupta si sa îi ajute sa depaseasca orice provocare.

Noul monitor AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition va fi disponibil în primele luni ale lui 2022 la un preț recomandat de 2,629 Lei.