hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Polaroid lanseaza Z2300 - camera digitala cu printare instantanee

Polaroid lanseaza Z2300 - camera digitala cu printare instantanee

calendar_month 28 Iun 2012, 15:30
Polaroid lanseaza Z2300, camera digitala cu printare instantanee, intr-o incercare de revenire in forta prin actualizarea tehnologiei care a facut compania celebra in urma cu multi ani.
Noua camera digitala Polaroid include o mini imprimanta ZINK, ce poate tipari pe loc poze la dimensiunea 2x3inci (5x7,6cm). Pozele imprimate in mai putin de 60 secunde de camera sunt rezistente la petele de grasime, la apa si la rupere, scrie Electronista.

Polaroid Z2300 foloseste un senzor de 10MP si are un ecran LCD de 3 inci pentru vizualizarea pozelor. Include un difuzor, un microfon si memoria sa poate fi extinsa cu carduri SD de pana la 32GB. Pozele facute cu noua camera Polaroid pot fi publicate direct pe Facebook, iar pozele printate fizic au spatele lipicios, pentru a putea fi lipite usor de orice suprafata.
Disponibila pentru pre-comanda la un pret de 160 dolari in doua versiuni de culoare, alb si negru, camera cu printare instantanee include 10 bucati de hartie fotografica. Consumabilele vor fi vandute separat in pachete de 30 la pretul de 15 dolari sau 50 la pretul de 25 dolari. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?