Philips Monitors lanseaza Evnia 32M2C5500W, un nou model dedicat gamerilor
3/35536
calendar_month 21 Nov 2023, 15:35


Odata cu apropierea sezonului de sarbatori, Philips Monitors a pregatit un nou dispozitiv pentru cei care cauta cadouri ideale pentru gameri: Philips Evnia 32M2C5500W, monitorul proiectat si echipat pentru a oferi viteza superioara, experiente captivante si confort desavarsit tuturor utilizatorilor, ambalat intr-un design elegant.
 
Caracteristici cheie

•    Ecran curbat 1000R
•    Panou VA rapid cu rezolutie Quad HD pentru imagini clare si unghiuri largi de vizualizare
•    Rata de reimprospatare de 240 Hz
•    Suport pivotant si reglabil pe inaltime 
•    Conectivitate USB-hub pentru mai multa flexibilitate"Philips Evnia 32M2C5500W combina viteza, performanta grafica si experienta de utilizare confortabila pe care le cauta jucatorii din ziua de azi intr-un singur produs, proiectat sa satisfaca si cele mai exigente asteptari. Acest monitor poate fi de asemenea un cadou perfect pentru cei pasionati de gaming" a declarat  Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing si Deputy Director Marketing EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM).

Culori pline de viata si jocuri pline de actiune

Philips Evnia 32M2C5500W ofera arsenalul necesar pentru a profita la maximum de fiecare sesiune de joc. Ecranul VA curbat 1000R ofera imagini clare si unghiuri largi de vizualizare care asigura o experienta de gaming captivante si deosebit de satisfacatoare. Tehnologia Crystalclear combinat cu rezolutia Quad HD 2560 x 1440 garanteaza claritate si culori bogate (acoperire DCI-P3 de 92%), in timp ce continutul HDR este afisat mai detaliat si mai realist fata de un monitor conventional confirmata si de certificarea DisplayHDR 400.

Pe langa capabilitatile grafice remarcabile, Philips Evnia 32M2C5500W ofera viteza si precizia necesara jocurilor de ultima generatie, fara a pierde niciun cadru. Datorita caracteristicilor precum rata de reimprospatare ultra-rapida de 240 Hz, input lag-ul redus, compatibilitatea FreeSync Premium Pro si timpul de raspuns MPRT de 0,5 ms, jocurile preferate vor fi intotdeauna redate fluid, rapid si neintrerupt de efecte enervante precum ghosting-ul. Folosind acest ecran, utilizatorii se vor simti intotdeauna in mijlocul actiunii.

Pentru a asigura o utilizare cat mai confortabila, Philips Evnia 32M2C5500W este echipat cu o baza ”Compact Ergo”, care permite reglajul pe inaltime, inclinarea si pivotarea monitorului, in timp ce Functiile LowBlue si Flicker-Free contribuie la reducerea oboselii ochilor cauzata de orele indelungate petrecute in fata ecranului. 

Pret si disponibilitate

Philips Evnia 32M2C5500W va fi disponibil la finalul lunii noiembrie la pretul recomandat de 2480 lei.