Philips Evnia lanseaza monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezolutie WQHD
3/36913
calendar_month 13 Iun 2024, 15:09


Philips lanseaza noul monitor Evnia 34M2C6500 dedicat gaming-ului. Cu un ecran curbat QD OLED de 34 inchi si o rezolutie WQHD (3440 x 1440), noul model Evnia 34M2C6500 a fost dezvoltat pentru a oferi o experienta vizuala deosebita, cu imagini realiste si culori vii si precise.

O experienta de gaming elevata

Philips Evnia 34M2C6500 este alegerea perfecta pentru jocurile care pun accent pe partea vizuala si va accentua culorile în momentele importante. Panoul QD OLED ofera o luminozitate uimitoare si un contrast infinit datorita certificarii DisplayHDR TrueBlack 400.

O alta caracteristica menita sa sporeasca experienta de gaming a monitorului Evnia 34M2C6500 este certificarea VESA ClearMR 9000, care înlatura într-un mod eficient efectul de blur al imaginilor în miscare. De asemenea, acest monitor afiseaza culori mai uniforme cu ajutorul ecranului sau pe 10 biti, menit sa exceleze în gaming.

Mai mult, functia Smart Crosshair afiseaza pe mijlocul ecranului un reticul dinamic ce are abilitatea de a-si schimba culoarea în functie de fundal, îmbunatatind astfel capabilitatea de tintire a inamicilor.

Gaming rapid si captivant

Ecranul monitorului dispune de o rata de reîmprospatare de 175 Hz care asigura o performanta ridicata si jocuri fluide, fara întreruperi.
Pentru a oferi jucatorilor cea mai captivanta experienta de utilizare, monitorul este echipat în plus si cu functia Ambiglow, o modalitate de a proiecta o perdea de lumina cu ajutorul unor leduri pozitionate pe spatele carcasei. Culorile acestor leduri pot fi personalizate manual, sau pot urmari continutul audio si video în timp real.

Caracteristici suplimentare pentru Philips Evnia 34M2C6500

Philips Evnia 34M2C6500 ofera optiuni pentru o utilizare comfortabila precum un stand ergonomic cu înaltime reglabila, care permite jucatorilor sa îsi fixeze monitorul într-o pozitie optima. Nu în ultimul rând, noul model este prevazut cu modul de joc SmartImage optimizat special pentru a îmbunatati performanta monitorului în timpul jocului.

Pret si disponibilitate

Philips Evnia 34M2C6500 va fi disponibil începând cu jumatatea lunii iunie la pretul recomandat de 3979 lei.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?