Philips anunta un nou model de gaming: panou Fast IPS, rata de reimprospatare de 180 Hz si certificare VESA DisplayHDR 400
3/36771
calendar_month 24 Mai 2024, 12:41


Evnia lanseaza un nou monitor din seria 5000. Modelul Philips 27M2N5500 are un design premiat, care dispune de tot ceea ce au nevoie utilizatorii pentru a se bucura de o experienta de joc fluida si de o performanta excelenta, dar care acorda in acelasi timp o mai mare atentie sustenabilitatii. Noul produs incorporeaza un panou Fast IPS de 27” (68,5 cm) cu rezolutie QHD si rata de reimprospatare de 180 Hz, timp de raspuns MPRT de 0,5 ms, certificare HDR400,  totul intr-un design complet nou si ecologic. 
 
Imagini captivante si jocuri mai fluide

Avantajul monitorului Evnia 27M2N5500 consta in panoul Fast IPS, care ofera imagini in miscare mai fluide si mai captivante cu pana la 1.07 M de culori gratie certificarii VESA HDR 400. De asemenea, monitorul are un contrast bogat, cu tonuri profunde de negru si o paleta de culori vibrante.

In plus, noul monitor dispune de o rata de reimprospatare de 180Hz si un input lag redus pentru jocuri ultrarapide, fara prezenta efectelor neplacute, precum motion blur sau ghosting. Pentru o experienta de gaming si mai buna, acest monitor este echipat cu mai multe functii precum Smart MBR (Motion Blur Reduction), timp de raspuns de 0,5 ms MPRT si  functionalitate Adaptive-sync pentru o afisare optima a imaginilor in miscare. Fiecare scena umbrita beneficiaza de si mai multe detalii fara a fi supraexpuse gratie functiei ShadowBoost care imbunatateste si lumineaza zonele intunecate. Pentru a imbunatati  precizia de a tinti inamicii, Philips Evnia 27M2N5500 include functia Smart Crosshair care afiseaza un reticul pe centrul ecranului, util pentru o acuratete sporita in jocurile de tip FPS.

Design premiat si prietenos cu mediul

Pentru prima data in portofoliul Philips de monitoare destinate gamingului, picioarele suportului sunt fabricate din plastic reciclat in proportie de 35%, iar sasiul monitorului este fabricat din 85% din plastic reciclat post-consumator. Aceasta realizare are ca scop reducerea amprentei pe care monitorul o are asupra mediului.

„Evnia face in mod clar o tranzitie importanta catre o sustenabilitate mai mare. Una dintre valorile noastre este aceea de a fi un jucator cu un impact pozitiv in industrie si in ceea ce priveste grija fata de mediu. Privim cu mandrie aceasta noua abordare a designului si speram sa inspiram o schimbare reala in gaming.”, a precizat Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing & Deputy Director Marketing EU la Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM). 

Creat pentru a imbunatati experimentarea jocurilor video si pentru a oferi performante remarcabile, Evnia 27M2N5500 este echipat cu functii special concepute atat pentru sesiuni lungi de gamig, cat si pentru utilizarea zilnica. Acest efort deosebit a primit premiul Red Dot 2023 si iF Design Award 2023. Noul model include o serie de caracteristici destinate confortului in timpul utilizarii precum baza Smart Ergo Base care permite reglaje ergonomice complete, modul Low Blue Mode pentru a proteja ochii de perioadele lungi de expunere la lumina albastra, meniu OSD actualizat sau o tasta de comutare a meniului EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran.

Pret si disponibilitate

Noul model Philips Evnia 27M2N5500 este alegerea potrivita pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca abilitatile de joc sau sa isi actualizeze configuratia desktop cu un monitor rapid care ofera imagini captivante.Philips Evnia 27M2N5500 va fi disponibil incepand cu luna iunie la pretul recomandat de 1240 lei.