Perfecte pentru productivitate si divertisment: noile monitoare 4K la un pret accesibil de la AOC
3/36924
calendar_month 18 Iun 2024, 17:00


AOC lanseaza doua noi monitoare UHD (ultra-high definition) concepute pentru utilizatorii de acasa si de la birou: AOC U27B3A si U27B3AF cu diagonale de 27″ (68,6 cm). Aceste monitoare ofera o claritate exceptionala si culori vii, fiind perfecte pentru o gama larga de sarcini zilnice, de la gestionarea tabelelor de calcul si navigarea pe internet, pana la editarea fotografiilor si consumul oricarui tip de multimedia. Cu o densitate impresionanta a pixelilor de 163 de pixeli pe inch (PPI), U27B3A si U27B3AF ofera imagini clare si detaliate, rezultand intr-o experienta de utilizare mai buna.
 
Caracteristici principale ale U27B3A si U27B3AF

•    Panou IPS de 27″ cu rezolutie UHD (3840x2160) si rata de reimprospatare de 60 Hz,  densitate a pixelilor de 163 PPI si culori vii si precise datorita adancimii de culoare pe 10 biti.
•    Compatibil HDR10 pentru o experienta de vizionare mai dinamica si mai realista.
•    Tehnologia Adaptive-Sync asigura imagini fluide si fara efecte de tipul tearing.
•    Timp de raspuns rapid de pana la 4 ms GtG pentru imagini clare.
•    Difuzoare incorporate de 2 x 2 W.
•    Mod LowBlue si tehnologie Flicker-Free pentru un confort de vizionare sporit. 

Claritate si detalii de neegalat

Cu o rezolutie de 3840x2160 pe un ecran de 27″, monitoarele ofera o densitate a pixelilor de 163 PPI, asigurand o afisare detaliata si clara a fiecarei imagini si a fiecarui text. Aceste monitoare sunt potrivite si pentru sarcini precum editarea fotografiilor, designul grafic si chiar citirea de texte mici in documente sau foi de calcul. Dimensiunea sa comuna de 27″ ii permite sa fie integrat intr-o varietate de configuratii. Tehnologia panoului IPS asigura unghiuri largi de vizualizare si o reproducere precisa a culorilor, contribuind astfel la un flux de lucru mai facil dar si pentru vizualizarea simultana a continutului de catre mai multe persoane.

Confort sporit si flexibilitate

Pentru utilizatorii care solicita o ergonomie mai buna, modelul U27B3AF dispune de un suport reglabil pe inaltime (HAS) cu o cursa de 110 mm. Ambele modele incorporeaza modul LowBlue si tehnologia Flicker-Free pentru a reduce oboseala ochilor in timpul perioadelor prelungite de utilizare, asigurandu-se ca utilizatorii pot lucra sau se pot bucura de divertisment ore in sir.

Accesibilitate cu U27B3A

AOC acorda atentie sporita nevoilor utilizatorilor, motiv pentru care modelul U27B3A este prevazut cu un suport simplu care sustine monitorul intr-o pozitie stabila si sigura, mentinand in acelasi timp un pret atractiv. Astfel, U27B3A este o alegere excelenta pentru utilizatorii de acasa si de la birou cu buget limitat, dar care doresc sa beneficieze de avantajele unui ecran UHD de inalta calitate. U27B3A ofera, de asemenea, o optiune de montare VESA (100x100 mm), la fel ca U27B3AF, astfel incat utilizatorii pot monta ecranul pe un brat de monitor dedicat.

Extinderea seriei B3 

U27B3A si U27B3AF se alatura seriei AOC B3 care include deja o gama de modele de 24″ si 27″ cu rezolutie QHD si Full HD. Monitorul recent lansat AOC Q27B3CF2, un monitor QHD de 27″ cu conectivitate USB-C si o rata de reimprospatare de 100 Hz, se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de o rezolutie mai mare si de functii avansate. Odata cu adaugarea modelelor U27B3A si U27B3AF, AOC continua sa isi extinda oferta pentru a raspunde diverse cerinte ale utilizatorilor de acasa si de birou.Pret si disponibilitate

AOC U27B3A si AOC U27B3AF vor fi disponibile incepand cu finalul lunii iunie la preturile recomandate de 1238 lei, respectiv 1287 lei.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?