Pentru siguranta si protectia dumneavoastra, supravegherevideo.com ofera calitate si eficienta la preturi imbatabile
7/7012
calendar_month 18 Mar 2016, 18:45


Supravegherea video - necesitate si solutie


Supravegherea video a ajuns insa in era noastra nu doar o necesitate, ci si o solutie la indemana oricui, fiind accesibila financiar unei mase foarte largi si oferind o serie de avantaje precum monitorizarea 24/7, alerte prin sms sau posibila conectare cu firme de paza si protectie. Supravegherea video reprezinta un element cheie care imbina perfect responsabilitatea, eficienta si tehnologia in lupta continua impotriva fenomenului infractional.


Nu de putine ori acest domeniu a fost remarcat de specialisti si autoritati drept un instrument vital pentru protectia personelor si bunurilor mobile sau imobile. Cresterea continua a sectorului supravegherii video precum si costurile din ce in ce mai scazute ale camerelor video de supraveghere sau sistemelor de securitate imbunatatesc nu doar procesul de achizitie, ci si cresterea nivelului de siguranta la nivelul societatii. Un astfel de sistem nu doar ca actioneaza ca un factor care descurajeaza orice tentativa de intrare prin efractie sau de incalcare a proprietatii private, dar reprezinta si un urias sustinator al legii prin probele video inregistrate pe care le poate oferi dupa savarsirea unei posibile infractiuni.


Variante accesibile de supraveghere video


Se spune ca alegerea unui sistem de supraveghere si securitate video este o alegere complicata, un labirint in care pretul, caracteristicile, marimea si calitatea pun cumparatorul intr-o ipostaza dificila. Este insa destul de evident ca daca ai minime cunostinte in domeniu, alegerea nu este atat de dificila. In caz contrar, documentarea este primul pas pe care trebuie sa-l luati in calcul inaintea achizitionarii unei camere video de supraveghere sau a unui sistem de supraveghere video.


Detectia si prevenirea infractiunii este adoptata din ce in ce mai mult in majoritatea oraselor de pe glob, iar evolutia nu pare sa se opreasca la acest nivel. Sistemul de supraveghere poate fi compus in varianta analogica din DVR, una sau mai multe camere de supraveghere, monitor si router, in timp ce sistemul de supraveghere in varianta digitala poate fi compus din NVR, una sau mai multe camere de supraveghere IP, monitor si router.


Asadar fiecare dintre dumneavoastra poate opta pentru o supraveghere de tip clasic sau analogic, sau pentru una ceva mai noua pe baza de camere IP sau digitale. Un sistem IP (Internet Protocol) de monitorizare video ofera imagini de o claritate mult superioara si trebuie privit inca din start ca o unealta de management, suficient de capabila sa oferte informatii foarte rapide si utile, in timp real, pentru tot ceea ce monitorizeaza.


Folosindu-va de tehnologia IP aveti posibilitatea sa beneficiati de tehnologii avansate de pe piata de supraveghere video, de un sistem complex cu drepturi de acces, de o instalare usoara, transmisiune live in timp real, dar si de un consum redus de energie. Costurile tehnologiei IP sunt ceva mai mari decat cele costurile tehnologiei analogice.


Sistemul de supraveghere cel mai bine vandut din Romania, acum la un pret excelent


Poate si din acest motiv, dar si pentru o calitate extraordinara, specialistii de pe site-ul supravegherevideo.com recomanda varianta AHD, adica Analog High Definition. Practic, prin achizitionarea unui sistem AHD veti beneficia de fiabilitate si pret comparabil cu cel al unui sistemul analog, dar veti avea calitatea imaginii pe care o ofera un sistem IP. Tocmai de aceea, expertii supravegherevideo.com au preconfigurat pentru dumneavoastra un kit cu 4 camere de tip AHD si Dvr cu 4 porturi. Un kit impresionant prin precizie, eficienta si fiabilitate, care in 2015 a inregistrat vanzari record pe piata din Romania tocmai datorita raportului calitate-pret exceptional.
Cele 4 camere AHD sunt camere de exterior prevazute cu senzor CMOS de 1.4 inch, 1.0Mp, 720p. Asadar, folosind ?metoda clasica de legatura prin cablu coaxial beneficiati de imagini HD 720p, imagini care va vor impresiona inca de la prima utilizare. Aceasta rezolutie se intalneste in mod normal la camerele IP, insa achizitionand acest sistem veti putea beneficia de calitatea sa impresionanta la un pret cu mult mai mic. Camerele ofera o vizibilitate excelenta si pe timp de noapte pe distante ce pot atinge pana la 30 de metri, datorita celor 36 de leduri infrarosu care se activeaza automat. Sistemul infrarosu este un alt argument forte al acestui sistem video de supraveghere el fiind totodata sustinut de cateva functii de ultima generatie printre care si un filtru Ir-Cut.


Pentru o functionabilitate eficienta si de cel mai inalt nivel, expertii supravegherevideo.com au inclus in kit un dvr cu 4 porturi de ultima generatie, capabil sa inregistreze pana la 100 de cadre pe secunda si suficient de abil pentru a oferi prin functii sofisticate supraveghere video locala si de la distanta, prin internet. In plus, dvr-ul are o interfata de tip sata, este dotat ?cu patru intrari video si iesiri VGA si RETEA, suporta un HDD de pana la 4 TB si foloseste compresia video extrem de eficienta H.264. Trebuie mentionat ca acest device beneficiaza si de functii importante precum functia de detectie la miscare, functia anti interferente, dar si functia din alerta prin sms sau email.


Fiecare dintre noi trebuie sa stie ca are o responsabilitate nu doar fata de membrii familiei sale ci si fata de societatea in sine. Achizitionarea unui sistem video de supraveghere poate contribui in orice moment la asigurarea unui climat propice stabilitatii exterioare (sociale) si interioare (familie). Faceti pasul decisiv spre o protectie si securitate decisiva si nu ezitati sa achizitionati astfel de produse. La final, satisfactia si garantia sigurantei dumneavoastra nu se vor cuantifica in bani.


Site : supravegherevideo.com/new
Adresa : str Mizil nr 2c, cam 301
Tel : 0733.278.227
Digital tech Trading