hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Pentru pasionatii de fotografie - Weekend-ul Nikonistilor - 23-24 martie

Pentru pasionatii de fotografie - Weekend-ul Nikonistilor - 23-24 martie

calendar_month 21 Mar 2013, 17:00
Unicul importator al Nikon in Romania, SKIN, anunta startul celui mai mare eveniment foto monobrand din tara noasta, Weekend-ul Nikonistilor 2013, care are loc in perioada 23-24 martie, la Hotel Pullman World Trade Center Bucuresti.
Peste 1000 de iubitori ai fotografiei sunt asteptati in weekend-ul sambata, 23 martie, orele 10-20, si duminica, 24 martie, orele 10-16, la Weekend-ul Nikonistilor, editia a IV-a.
Anul acesta, evenimentul propune un maraton de workshop-uri teoretice si practice, discursuri si dezbateri foto si video, testare de echipamente Nikon si expozitii foto.

Invitatul de onoare al Weekend-ului este Predrag Vuckovic, fotograf oficial Red Bull si unul dintre cei mai apreciati fotografi de sport extrem din lume. Cei prezenti vor putea vedea cum se realizeaza imagini spectaculoase, preluate de cele mai citite publicatii din lume, si vor afla care sunt tehnicile de fotografiere care l-au facut pe Predrag unul dintre cei mai solicitati fotografi de sport din lume.

7 lectori reputati vor sustine workshop-uri de fotografie sportiva, fotografie de presa, editare foto, filmare cu DSLR, editare video, time-lapse. In premiera, Tudor Lucaciu, director de fotografie la filme precum Marti dupa Craciun, Boogie sau Hartia va fi albastra, va sustine un workshop teoretic si unul practic pentru cei care vor sa invete tehnici de filmare cu aparatura foto DSLR.
Pentru cei care nu se inscriu la workshop-uri exista o multitudine de atractii in cupola World Trade Plaza. La studioul Nikon D800, participantii vor putea fotografia gratuit intr-un studio echipat complet cu fundal, lumini si model. La zona de testare se pot incerca cele mai noi aparate foto Nikon, inclusiv Nikon D7100 si Nikon COOLPIX A, intr-un set-up cu doua motociclete de ultima generatie si modele.
Profesionistii sunt invitati la zona Nikon Professional Services, unde vor putea afla toate detaliile despre acest serviciu exclusivist si vor putea testa varfurile de gama Nikon.
Alte detalii despre eveniment puteti gasi si pe Nikonisti.ro. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?