Panasonic lanseaza noua camera mirrorless LUMIX GH7 Micro Four-Thirds
3/36884
calendar_month 07 Iun 2024, 17:55


Panasonic dezvaluie LUMIX GH7 - cel mai recent model de referinta al seriei LUMIX G Micro Four Thirds mirrorless.

LUMIX GH7 ofera performante video remarcabile, o gama dinamica larga cu un senzor CMOS BSI de 25,2 MP BSI nou dezvoltat si performante AF imbunatatite cu PDAF (Phase Detection Auto-Focus). Pentru a sprijini un flux de lucru eficient, necesar in mediile de productie profesionale, modelul GH7 beneficiaza acum de posibilitatea de inregistrare interna Apple ProRes RAW*1 si, de asemenea, este prima camera mirrorless care ofera posibilitatea de inregistrare audio pe 32 de biti *2, eliminand necesitatea de a regla nivelurile de inregistrare a sunetului in timpul filmarii.

Odata cu cresterea rapida a cererii de continut video din ultimii ani, numarul echipelor de creatori video este in crestere. De asemenea, creatorii de continut solicita imbunatatiri suplimentare ale calitatii camerelor foto mirrorless in ceea ce priveste performantele video si portabilitatea. De la lansarea sa in 2009, seria noastra LUMIX GH si-a dezvoltat o reputatie solida in randul creatorilor si al echipelor de productie video, fiind un model renumit pentru performanta de filmare, caracteristicile inovatoare si fiabilitatea sa.

LUMIX GH7 este o camera foto mirrorless de ultima generatie care raspunde nevoilor creatorilor, indiferent de domeniul lor de creatie.

Performanta ridicata, raspuns rapid si mobilitate excelenta

- Senzor CMOS BSI de 25,2 MP cu rezolutie ridicata si raspuns rapid, impreuna cu o crestere a gamei dinamice de peste 13 stopuri*3 cu o nuantare bogata

- Adoptarea PDAF pentru performante AF de mare viteza si precizie ridicata si sistem de recunoastere de noi obiecte (de exemplu avioane si trenuri)

- Tehnologie imbunatatita de stabilizare a imaginii, inclusiv corectia distorsiunii de perspectiva pentru inregistrari video si modul High in Active I.S. pentru a permite o compensare puternica atunci cand fotografiati in miscare

Calitate video imbunatatita si fluxuri de lucru optimizate, de la filmare la post-productie

- Inregistrare interna de 5,7K 30p ProRes 422 HQ si ProRes RAW HQ*1.

- Prima inregistrare audio pe 32 de biti din lume*2, care elimina necesitatea de a regla nivelurile de inregistrare audio in timpul filmarii atunci cand se utilizeaza noul adaptor pentru microfon XLR, DMW-XLR2 (vandut separat).

Permite utilizatorilor sa incarce fisiere LUT originale si sa aplice noi profile de culoare direct pe videoclipuri si fotografii cu REAL TIME LUT.

- Permite inregistrarea proxy pentru eficientizarea fluxului de lucru si accepta integrarea nativa Camera to Cloud cu Adobe's Frame.io, permitand incarcarea automata a imaginilor si videoclipurilor, salvarea, partajarea si lucrul in comun prin intermediul cloud-ului.

- Inregistrare Open Gate pentru a permite o incadrare flexibila pentru orice platforma de social media sau pentru nevoile clientilor.

De incredere in domeniul productiei video

Inregistrare video nelimitata, posibila datorita procesarii eficiente a caldurii si integrarii unui ventilator de racire*4.
Monitor cu unghi de inclinare liber, care nu interfereaza cu cablurile HDMI sau USB atunci cand este manevrat
Capabila sa reziste in medii dificile, cu rezistenta la praf, rezistenta la stropi*5 si rezistenta la inghet pana la -10 grade Celsius/14 grade Fahrenheit.

Note: 

*1 Inregistrarea nu este posibila pe cardul SD.
*2 Pentru o camera digitala cu obiectiv interschimbabil, incepand cu 5 iunie 2024. Conform cercetarilor efectuate de Panasonic. Atunci cand este utilizat cu adaptorul pentru microfon XLR DMW-XLR2 (vandut separat).
*3 Dynamic Range Boost nu este activat atunci cand se filmeaza clipuri video HFR/VFR de 61 fps sau mai mult, sau la fotografierea in rafala SH. De asemenea, nu se activeaza la viteze ale obturatorului mai mici de 1/15 in timpul fotografierii imaginilor statice, in functie de ISO. La fotografierea video cu peste 60 fps (inclusiv VFR), latitudinea va fi de 12+ stop.
*4 Cand filmati la C4K/60p sau mai putin. Exista restrictii de temperatura pentru rezolutii care depasesc Cinema4K, VFR/HFR si ProRes. Timpul de inregistrare depinde de capacitatea bateriei si a cardului de memorie.
*5 Rezistent la praf si stropi nu garanteaza ca nu se vor produce daune daca acest obiectiv este supus contactului direct cu praful si apa.Apple si ProRes sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Apple Inc. in Statele Unite si/sau in alte tari.
Frame.io, logo-ul Frame.io si Camera to Cloud sunt fie marci comerciale inregistrate, fie marci comerciale ale Adobe in Statele Unite si/sau in alte tari.
Alte marci comerciale si denumiri comerciale sunt ale proprietarilor respectivi.
Este posibil ca toate functiile sa nu fie disponibile in functie de situatie.
Designul si specificatiile pot fi modificate fara notificare prealabila.