hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Panasonic HX-A1, un action cam inedit, usor si rezistent

Panasonic HX-A1, un action cam inedit, usor si rezistent

calendar_month 14 Apr 2015, 19:00
Panasonic a anuntat astazi Panasonic HX-A1, o camera portabila, cu o forma cilindrica si conceputa pentru filmari hands-free full HD. Noua camera este rezistenta la socuri, apa si praf.

Panasonic HX-A1 este rezistenta la apa, la o adancime de pana la 1,5 m fara carcasa de protectie, supravietuieste unei caderi de la o inaltime de 1,5 m, dar si la inghet la temperaturi de pana la -10 grade C.
Noua Panasonic HX-A1 ofera rezistenta la praf (certificare IP68) si este dedicata inclusiv practicantilor de ski, cruse si chiar rafting.
"De asemenea, in cobinatie cu o sursa de lumina in infrarosu (separata) si un capac de sticla (pentru modul nocturn), Panasonic HX-A1 poate fi folosita pentru filmari realizate in pesteri fara lumina naturala sau pentru filmarea vietii salbatice nocturne din padure."
De remarcat este ca device-ul are o greutate de doar 45 de grame. Panasonic HX-A1 vine livrata cu un accesoriu de montare multipla (VW-MKA1) si un accesoriu de montare trepied (VW-CTA1), oferind utilizatorilor o gama larga de optiuni de atasare a camerei la ochelari, genti, casti sau de montare a acesteia pe un trepied.
HX-A1 ofera o gama variata moduri de filmare, de la rezolutii de la 848 x 480p la 30 fps si pana la fullHD la 30fps si pana la filmari slow motion (1280x720/60fps/30p (Mediu 9Mbps / VBR; 848x480/120fps/30p (Mediu 4,5Mbps / VBR).

Folosind functia Wi-Fi integrata a camerei, utilizatorii pot conecta dispozitivul la un smartphone sau la o tableta. Prin intermediul aplicatiei Panasonic Image se pot asigura ca au pozitionat camera corect pentru captarea actiunii in modul dorit. Desigur, contentul captat poate fi apoi partajat direct cu prietenii si familia utilizand medii de socializare precum YouTube, Facebook, Twitter sau Flickr.
Panasonic HX-A1 va ajunge in magazinele europene in luna iunie, potrivit unui comunicat de presa.
Vom reveni cu detalii privind pretul noului camcorder ultra portabil in momentul in care compania il va anunta oficial.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?