hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Olympus lanseaza PEN - mirrorless Retro de buna calitate, dar cu targetare prea limitata

Olympus lanseaza PEN - mirrorless Retro de buna calitate, dar cu targetare prea limitata

calendar_month 29 Aug 2014, 14:22
Olympus a anuntat zilele trecute lansarea pe piata a unui nou aparat mirrorless cu design retro si cu specificatii bune si utile si care are ca target definit din start: "bloggerii fashion".
Trebuie spus de la inceput ca aparatul cu dimensiuni compacte si design foarte placut poate fi recomandat oricui, nu doar bloggerilor fashion...
Desigur, Olympus PEN E-PL7 a primit cele mai multe review-uri pozitive chiar de la bloggerii specializati in domeniul modei, dar dincolo de parerile lor, in principal centrate pe look-ul aparatului, avem specificatii bune care ar putea satisface cerintele multor pasionati de fotografie.

Olympus PEN E-PL7 completeaza gama PEN a Olympus si ofera un corp metalic, imbracat intr-un material plastic ce imita pielea, oferind un design retro extrem de atragator.
Aparatul are un senzor Live MOS, rezolutie de 16,1 MP, alaturi de motorul de imagine TruPic VII, un sistem AF cu detectare a contrastului si ISO (auto) 200 - 25600. In rafala, Olympus PEN PL7 este capabil de 8 cadre pe secunda.
Aparatul ofera un sistem de expunere cu 13 moduri de fotografiere, inclusiv HDR si 25 de scene predefinite. Pe parte de filmare, Olympus PEN e-PL7 dispune de inregistrare Full HD (1920 x 1080p) cu sunet stereo.
Ar mai fi de remarcat ca noul mirrorless al Olympus dispune de un LCD tactil, rabatabil (80grade (sus) 180 grade (jos) si are o diagonala de 3 inch.

PEN E-PL7 dispune si de functie WiFi pentru partajare de content cu smatphones prin aplicatia proprietara Olympus.
Obiectivele compatibile sunt cele pe montura Micro Four Thirds.
Olympus PEN E-PL7 va ajunge in magazine la sfarsitul lunii septembrie, conform anuntului oficial al companiei, la un pret de 2.899 lei- kit cu noul obiectiv cu zoom, de tip pancake, EZ-M1442EZ.
Galerie foto


 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?