Noul monitor Philips dedicat productivitatii: modelul 49B2U6903CH dispune de functii precum Thunderbolt 4, Busylight, Webcam Autoframing si multe altele
3/36968
calendar_month 25 Iun 2024, 18:02


Philips prezinta un nou monitor dedicat productivitatii, ideal intr-un mediu de lucru profesional. Philips 49B2U6903CH prezinta o serie de caracteristici care faciliteaza colaborarea la locul de munca, precum un ecran mare de 48,8 inchi cu o rezolutie 5120 x 1440 px, o camera web cu abilitate de autoincadrare.  

Dezvoltat pentru mediul profesional

Una dintre caracteristicile principale ale Philips 49B2U6903CH este portul Thunderbolt 4 care suporta semnal video de inalta rezolutie si ofera transport multi-stream pentru conectarea in lant (daisy chain), imbunatatind considerabil conectivitatea monitorului.

Alte functii precum camera web ajustabila cu abilitate de autoincadrare, microfonul cu anulare a zgomotului si lumina Busylight sporesc modalitatile de  colaborare online.  Prin activarea tuturor celor trei functii, Philips 49B2U6903CH poate ajusta vederea camerei web pentru a incadra toti participantii. De asemenea, monitorul poate fi inclinat inainte si inapoi, in limita a 30 de grade, pentru o flexibilitate marita si un confort maxim in timpul sedintelor lungi.  

In plus fata de aceste caracteristici, lumina Busylight se poate sincroniza cu programul Microsoft Teams si se va transforma in rosu atunci cand statusul este "ocupat" sau "nu deranjati", oferind celorlalti colegi informatii despre disponibilitatea utilizatorului.

Productivitate marita datorita functiei Smart KVM

Functia Smart KVM integrata este ideala pentru a efectua mai multe sarcini prin comutarea de  la o sursa la alta (de exemplu laptop si PC), prin simpla apasare a tastei "Ctrl" de trei ori. Mai mult, ecranul mare de 49 inchi poate inlocui o configuratie cu doua monitoare, oferind astfel un flux de lucru fara intreruperi. In plus, Philips 49B2U6903CH ofera o optiune de depozitare convenabila pentru orice pereche de casti, cu ajutorul unui suport dedicat, situat pe rama monitorului.

Caracteristici suplimentare pentru Philips 49B2U6903CH

Pentru ca completa experienta de utilizare, Philips 49B2U6903CH dispune de o rama curbata adaptata campului vizual, in timp ce ecranul dispune de certificare DisplayHDR 400. Modul Low Blue si  Flicker-Free reduc oboseala ochilor in timpul orelor indelungate petrecute in fata ecranului, iar suportul reglabil pe inaltime se adapteaza preferintelor ergonomice ale fiecarui utilizator.

Pret si disponibilitate

Philips 49B2U6903CH va fi disponibil incepand cu finalul lunii iunie la pretul recomandat de 6668 Lei. Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?