Noul monitor AOC GAMING de 27 inchi: rata de reimprospatare de 280 Hz pentru simulatoare de curse si jocuri open world
3/36953
calendar_month 21 Iun 2024, 16:00


AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT din lume, anunta lansarea modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK, un monitor de 27 de inchi (68,6 cm) cu ecran curbat si rezolutie Full HD. Conceput pentru jucatorii competitivi, dar si cei ocazionali, monitorul dispune de o rata de reimprospatare impresionanta de 280 Hz, timpi de raspuns GtG de pâna la 1 ms si de 0,5 ms MPRT, precum si un panou Fast VA cu contrast ridicat si o curbura 1500R, toate la un pret accesibil.
 O experienta invaluitoare
Curbura 1500R a modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK invaluie utilizatorii, oferind o experienta captivanta care ii implica mai profund in actiune. Ecranul curbat de 27″ ofera o experienta de vizionare mai naturala si mai confortabila, minimizând oboseala ochilor in timpul sesiunilor de joc prelungite. Indiferent de tipul jocului ales, de exemplu un simulator de curse rapide, sau unul de tip open world, cu lumi deschise si vaste, curbura ecranului sporeste sentimentul de prezenta si de implicare pentru gameri.
 
Avantaje competitive
Cu o rata de reimprospatare de 280 Hz, monitorul depaseste standardul actual de 240 Hz pentru esports, rezultând intr-un gameplay mai rapid si mai fluid, oferind jucatorilor un avantaj competitiv. Monitorul poate atinge un timp de raspuns GtG de pâna la 1 ms (modul Overdrive), abilitate ce asigura eliminarea efectului de tip ghosting si a neclaritatii cauzate de imaginile in miscare (Motion Blur), asigurând in acelasi timp o precizie de afisare ridicata. Pentru o experienta de utilizare si mai fluida, monitorul dispune de setarea MBR (Motion Blur Reduction) care utilizeaza o iluminare de fundal cu efect stroboscopic (Strobing Backlight) ceea ce permite un timp de raspuns de 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), imbunatatind considerabil calitatea imaginilor in miscare.
 
Compatibilitate HDR10
Ecranul Fast VA din dotarea monitorului ofera o calitate ridicata a imaginii si un contrast ridicat de 4000:1, asigurând tonuri de negru profunde si culori vibrante pentru o experienta vizuala cu adevarat captivanta. Datorita compatibilitatii  HDR10, monitorul poate afisa o gama mai larga de niveluri de luminozitate si culoare, evidentiind cele mai fine detalii, atât in scenele intunecate, cât si in cele luminoase. Rezolutia Full HD (1920x1080) asigura un echilibru intre claritate si performanta, oferind posibilitatea sa atinga rata de reimprospatare de 280 Hz a monitorului chiar si acceleratoarelor grafice de nivel mediu.
 
Adaptive-Sync pentru jocuri fluide
Pentru a elimina efectele de tip  tearing si stuttering, AOC GAMING C27G2Z3/BK suporta tehnologia Adaptive-Sync, sincronizând rata de reimprospatare a monitorului cu acceleratorul grafic pentru o experienta de joc cât mai fluida. Aceasta tehnologie este compatibila cu GPU-urile NVIDIA si AMD.
 
Design ergonomic pentru confort sporit
Modelul C27G2Z3/BK dispune de un suport robust, cu o inaltime reglabila de 130 mm si functionalitate de inclinare si de rotire, care permite utilizatorilor sa gaseasca unghiul de vizualizare perfect pentru configuratia lor. Marginile subtiri ale monitorului si design-ul elegant il fac potrivit pentru orice spatiu de gaming cu mai multe monitoare, in timp ce suportul VESA ofera o flexibilitate suplimentara in cazul montarii pe un brat dedicat.
 
Pret si disponibilitate
AOC GAMING C27G2Z3/BK, cu o garantie de 3 ani, va fi disponibil incepând cu luna iulie la un pret recomandat de 1190 Lei.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?