hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Noul modul foto de 13MP al Samsung, stabilizare a imaginii de doua ori mai buna si imagini clare in lumina slaba

Noul modul foto de 13MP al Samsung, stabilizare a imaginii de doua ori mai buna si imagini clare in lumina slaba

calendar_month 07 Oct 2013, 12:40
Urmatorulul senzor de imagine care va dota noua gama de smartphone-uri a companiei sud-coreene promite o stabilizare a imaginii de doua ori mai buna, dar si captura de imagini de calitate chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
Noul senzor de imagine dezvaluit recent de companie si care are 13MP, corecteaza eficient erorile angulare si asigura o claritate mai buna capturilor prin noul stabilizator de imagine implementat in modul.
Samsung a lucrat si la capabilitatile de fotografiere in medii intunecoase. Astfel, spune producatorul, noua camera va putea fotografia in medii ambientale in care senzorul actual nu se descurca aproape deloc.

In timp ce camerele foto disponibile pe smartphone-urile ultimului an au evoluat semnificativ din punct de vedere calitativ, inca exista cateva functii ce pot fi imbunatatite, iar principalii producatori se concentreaza pe stabilizarea de imagine, si pe capacitatea senzorului de a captura imagini in conditii de lumina cat mai slaba.
Noul modul de camera al Samsung va ajunge in smartphone-urile companiei, dar si in device-uri produse de alte nume din industria terminalelor mobile, incepand cu anul viitor.
Sursa: Tech-on 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?