hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Nikon prezinta la CES 2014 D3300, noul DSLR entry-level al producatorului

Nikon prezinta la CES 2014 D3300, noul DSLR entry-level al producatorului

calendar_month 07 Ian 2014, 12:00
SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi modelul Nikon D3300, un nou aparat foto digital cu vizare prin obiectiv destinat publicului larg si obiectivele AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II si AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G. Tot astazi, Nikon anunta dezvoltarea noului varf de gama, Nikon D4S. Urmasul celebrului Nikon D4, acest model va imbunatati semnificativ calitatea imaginii si performanta sistemului de focalizare automata.
Nikon D3300 va ofera o calitate superioara a imaginii si promite simplitatea in utilizare, pe langa o serie de upgrade-uri importante fata de generatia anterioara: senzorul CMOS cu 24,2 megapixeli, conceput acum fara filtru optic low-pass (OLPF), un interval ISO mai larg (pana la ISO 12.800) si sistemul nou si puternic de procesare a imaginii EXPEED 4 de la Nikon, plus viteze mai mari de fotografiere continua de pana la 5 cadre pe secunda.

Functia D-Movie a aparatului foto ii permite inregistrarea secventelor de film Full HD la cadente de pana la 50p/60p cu focalizare automata continua.
"Aparatul foto Nikon D3300 este o alegere excelenta pentru cei care sunt la inceput de drum in utilizarea unui aparat foto digital cu vizare prin obiectiv. Modul ghid ofera simplitate in utilizare, iar combinatia dintre senzorul de inalta rezolutie si sensibilitatea ISO ridicata asigura o calitate excelenta a imaginii", a declarat Marina Gurevich, manager de produs al Nikon Europe in cadrul departamentului de aparate foto DSLR din gama consumer.

Corpul usor cantareste numai 410 g (fara card de memorie sau acumulator). In ciuda dimensiunilor mici ale aparatului foto, manerul mare si confortabil va permite sa tineti ferm aparatul foto in mana. In plus, noul obiectiv NIKKOR de kit este remarcabil de mic, facand din Nikon D3300 un sistem mult mai portabil decat predecesorul sau.

NIKKOR 18–55mm VR II este o versiune ultrausoara a unuia dintre cele mai populare obiective Nikon. Cu o greutate de doar 195 de grame si echipat cu un mecanism de retragere a obiectivului, acesta este un obiectiv de dimensiuni reduse, dar extrem de comod.

Sistemul de reducere a vibratiilor de la Nikon permite folosirea unor timpi de expunere cu pana la 4 trepte mai lungi decat ar fi recomandat pentru obtinerea de fotografii clare.Nikon D3300, NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II si AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G vor fi disponibile in prima jumatate a lunii februarie. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?