hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Nikon prezinta in Romania doua noi compacte, un obiectiv si un blit

Nikon prezinta in Romania doua noi compacte, un obiectiv si un blit

calendar_month 06 Aug 2013, 12:30
Nikon lanseaza astazi local patru produse noi, un obiectiv pentru aparate DX, doua aparate compacte si un blit Nikon Speedlight, se arata intr-un comunicat de presa al SKIN, importatorul unic Nikon in Romania.
Nikon COOLPIX L620
Nikon COOLPIX L620 este un nou aparat foto in gama L, ce include un senzor CMOS cu iluminare din spate si 18 megapixeli, combinat cu un obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 14x. Noul model dispune de Panorama simpla, functie de reducere a incetosarii, functie de reducere mecanica a vibratiilor (VR) si Gasire tinta AF (focalizare automata) pentru ca fotografierea sa fie cat mai accesibila.

Nikon COOLPIX S6600
Nikon COOLPIX S6600, cu LCD cu unghi variabil si functie WiFi incorporata, combina o serie de functii care asigura calitate extraordinara a imaginii in orice situatie. Senzorul CMOS de 16 megapixeli, iluminat din spate se combina cu zoom-ul optic de 12x pentru a asigura imagini si filme, chiar si in lumina puternica a soarelui sau in scenele intunecate de noapte.

Capacitatea de inregistrare a filmelor Full HD cu sunet stereo si zoom optic va ofera si mai multe optiuni creative, mai ales ca ecranul cu unghi variabil poate urmari actiunea de la orice nivel.

NIKKOR AF-S DX 18–140mm
Potrivit pentru peisaje impresionante, cadre detaliate cu subiecte aflate la distanta si filme HD clare, NIKKOR AF-S DX 18–140mm f/3.5–5.6G ED VR este perfect pentru orice situatie. Ideal pentru fotografii incepatori, acest obiectiv dispune de o distanta focala de 18 – 140 mm, care va asigura libertatea de a fotografia o gama larga de subiecte.

Tehnologia de reducere a vibratiilor (VR) de la Nikon complementeaza distanta focala, permitand utilizarea unui timp de expunere mai lung cu pana la patru trepte.
Nikon Speedlight SB-300
Nikon Speedlight SB-300 este ideal pentru fotografii incepatori care vor sa depaseasca limitarile blitului incorporat si sa exploreze posibilitati de iluminare creative. Capul blitului se poate inclina in sus pana la 120 grade, oferind mai multa flexibilitate in fotografierea unor scene extrem de variate.

Cu un numar de ghid de 18/59 (m/ft la ISO 100), puteti ilumina subiecte aflate la distanta, il puteti utiliza ca blit de umplere pentru a evidentia detalii subtile si pentru a imblanzi umbrele create de lumina ambianta.
Produsele vor fi disponibile la partenerii Nikon din Romania la finalul lunii august.
Mai multe detalii AICI 

Sondaj

Ce placa video aveti?