hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Nikon lanseaza o noua compacta cu Android

Nikon lanseaza o noua compacta cu Android

calendar_month 11 Apr 2014, 13:30
Prima incercare a celor de la Nikon de a avea o compacta cu sistem de operare Android nu a fost chiar o reusita. Cu toate acestea, compania nu a renuntat la acest gand si prezinta acum un nou model, SC800, care pare a fi un pas inainte.
SC800 vine cu un ecran de 3,7 inch si propune utilizatorilor Android 4.2.2. Bine, nu este chiar cel mai nou OS, dar am spune ca logica nu impune acest lucru. La tablete si smartphone-urile lucrurile stau cumva altfel, pe o compacta nu este chiar obligatoriu sa ne delectam cu KitKat.

Senzorul este unul de 16MP, camera dispune de un zoom 12x (24x digital), ISO de pana la 3.200 si posibilitatea de a inregistra la 1080p.
Desigur, SC800 vine cu Wi-Fi si GPS, asta pentru a va ajuta sa taguiti fotografiile cand le urcati pe retelele de socializare, adica Facebook, Twitter si Instagram. Nimic deosebit, poate putin ciudata lipsa Pinterest, dar asta este, suficient oricum.
Pretul este de 350 de dolari, compacta va veni in doua variante de culoare, alb si negru si va disponibila incepand cu luna mai a acestui an.
Sursa: Nikon 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?