Nikon lanseaza NIKKOR Z 35mm f/1.4
3/36987
calendar_month 27 Iun 2024, 15:00


Nikon anunta lansarea NIKKOR Z 35mm f/1.4, un obiectiv cu unghi larg care este compatibil cu camerele fara oglinda full-frame/format FX pentru care a fost adoptat montura Nikon Z. 

NIKKOR Z 35mm f/1.4 este un obiectiv cu unghi larg cu o deschidere maxima rapida f/1.4, dar disponibil la un pret accesibil. Nu numai ca permite utilizatorilor sa se bucure cu usurinta de expresiile blande oferite de bokeh-ul mare si randarea tridimensionala care fac subiectul sa iasa in evidenta, dar distanta sa focala cu unghi larg de 35 mm permite, de asemenea, capturarea unei game largi de scene si subiecte, de la peisaje si instantanee pana la portrete si fotografii cu flori si animale de companie. Distanta minima de focalizare de 0,27 m permite utilizatorilor sa se apropie de subiecte precum alimente si flori si sa creeze lucrari care subliniaza subiectul principal cu un fundal bokeh mare. In ciuda deschiderii sale maxime f/1.4, NIKKOR Z 35mm f/1.4 are o lungime totala de aproximativ 86,5 mm* si cantareste aproximativ 415 g. Acest design atinge o dimensiune similara cu cea a NIKKOR Z 35mm f/1.8 S, facandu-l usor de utilizat zilnic si de luat cu tine pentru instantanee rapide ori de cate ori iesi.

In plus, performanta optica superioara unica a obiectivelor NIKKOR Z permite o reprezentare clara cu aberatii cromatice minime. Inregistrarea portretelor de aproape la diafragma maxima are ca rezultat o redare moale in jurul fetei si o redare clara a genelor. Oprirea diafragmei atunci cand fotografiati peisaje realizeaza o randare clara, permitand fotografului sa adapteze expresia imaginii pentru a se potrivi intentiei sale.

Fiind un obiectiv cu unghi larg cu performanta superioara in raport cu costurile, NIKKOR Z 35mm f/1.4 accepta capturarea unei game largi de scene si subiecte, oferind un sprijin puternic celor care doresc sa-si extinda propria gama de expresii a imaginii in fotografie.

Nikon va continua sa urmareasca o noua dimensiune a performantei optice in timp ce satisface nevoile utilizatorilor, contribuind la dezvoltarea culturii imagistice, cu speranta de a extinde posibilitatile de exprimare a imaginilor.

*Distanta pana la capatul obiectivului de la flansa de montare a obiectivului camerei.

Caracteristici primare

Obiectivul ofera o performanta excelenta in raport cu costul, cu deschiderea maxima rapida, f/1.4, permitand utilizatorilor sa se bucure de expresii tridimensionale cu bokeh mare care fac subiectul sa iasa in evidenta.

Cu o lungime totala de aproximativ 86,5 mm si o greutate de aproximativ 415 g, obiectivul este usor de transportat si permite fotografierea confortabila cu mana.
Unghiul de vedere cu unghi larg de 35 mm permite capturarea usoara a unei game largi de scene si subiecte, de la peisaje si instantanee pana la oameni, flori si animale de companie.

O distanta minima de focalizare de 0,27 m permite utilizatorilor sa se apropie de subiectul lor si sa obtina un fundal bokeh mare pentru fotografii impresionante.
Performanta optica superioara a obiectivelor NIKKOR Z ofera o reprezentare clara cu aberatii cromatice minime.

Adoptarea unui motor pas cu pas (STM) asigura o focalizare automata rapida si silentioasa.

Conceput pentru a suprima respiratia focalizata, ceea ce este ideal pentru inregistrarea video.* 1

Conceput pentru rezistenta la praf si picurare, cu etansare in intregime.* 2

Note

*1Respiratia focalizata poate fi vizibila in functie de distanta dintre obiectiv si subiect datorita caracteristicilor obiectivului.
*2Rezistenta completa la praf si picurare nu este garantata in toate situatiile sau in toate conditiile.