hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Nikon D750, primul DSLR al companiei cu senzori FX, WiFi si ecran rabatabil, a fost lansat (FOTO)

Nikon D750, primul DSLR al companiei cu senzori FX, WiFi si ecran rabatabil, a fost lansat (FOTO)

calendar_month 12 Sep 2014, 14:00
Skin a anuntat astazi lansarea DSLR-ului Nikon D750, primul aparat DSLR FX cu ecran rabatabil si Wi-Fi incorporat din gama producatorului japonez.

Nikon D750 ofera senzor CMOS cu o rezolutie de 24,3 MP, are procesor de imagine EXPEED 4 si ofera un interval ISO de 100 - 12800. Noul aparat este dotat cu sistemul AF Multi-CAM 3500FX, cu 51 de puncte si noul mod Zona AF grup, are o sensibilitate de pana la -3 EV, fiind astfel capabil sa focalizeze automat in cele mai dificile conditii. La aceste specificatii se adauga si viteza de fotografiere in rafala de pana la 6,5 fps in formatele FX si DX.
Ecranul rabatabil de 3,2 inch, o premiera pentru gama de full-frame-uri de la Nikon, permite operarea mai usoara a D750 in modul filmare.

Aparatul poate inregistra video FullHD (pana 60p). O alta premiera pentru un aparat FX este functionalitatea Wi-Fi incorporata care simplifica partajarea fotografiilor catre dispozitivele inteligente. Potrivit Skin, Nikon D750 va deveni disponibil comercial incepand cu jumatatea lunii viitoare.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?